Bratari din argint la moda in 2018: Accesorii mici dar cu personalitate!

Pentru o femeie, nu exista niciodata prea multe accesorii in colectia sa personala care ar putea fi combinate cu tinute chic de zi sau de seara. Un accesoriu cat de mic dar bine ales precum o bratara din argint la moda in 2018, in combinatie cu o tinuta office, casual sau eleganta poate ajuta orice femeie sa obtina o prezenta usor de remarcat indiferent de situatie si de locatie.

Accesorizare la moda pentru tinute usor de remarcat

Fie la birou, acolo unde trebuie sa adopti un stil elegant spre casual sau pentru un eveniment special la care trebuie sa debordezi de eleganta, accesorizarea joaca un rol extrem de important pin conturarea impresiei generale pe care o vei face celor din jur. Din fericire, anul 2018 este unul extrem de permisiv in ceea ce priveste stilurile fashion adoptate.

Cele mai moderne trenduri lasa cale libera exprimarii personalitatii specifice fiecarui pasionat de moda.  Acest lucru este realizat  prin multitudinea de accesorii disponibile precum cele mai moderne bratari din argint pe care le putem combina cu orice tinuta pentru o prezenta usor de remarcat in orice situatie.

Anul acesta nu este unul lipsit de semnificatii unice in domeniul celor mai atractive bratari din argint la moda. Elementele deosebite care le transforma din accesorii simple in elemente care completeaza cu succes orice tip de tinuta isi pastreaza locul bine meritat.

Combinatii inedite pentru o simbolistica unica: jadul verde

Bijuteriile cu jad reprezinta un exemplu demn de mentionat in acest caz. Piatra de jad  face parte din categoria accesoriilor semipretioase care confera o energie simbolica unica unei bratari din argint create pentru a atrage atentia atat prin simplitate cat si prin puterea sa de infrumusetare estetica.

Jadul verde este agreat de marea majoritate a cunoscatorilor nu doar datorita designului sau atractiv ci si prin prisma calitatilor sale energetice. Aceasta piatra pretioasa are capacitatea de a calma purtatorul, prin legatura pe care o creeaza nuanta sa verde deosebita cu elementele naturii.

Categoria celor mai elegante bratari din argint la moda in 2018 include bijuteriile care sunt accesorizate cu aceasta piatra verde cu luciu deosebit si in acelasi timp discret. Inca din cele mai stravechi timpuri, jadul verde a fost utilizat datorita rezistentei sale indelungate si a elegantei pe care o confera oricarei bijuterii.

In acest an, piatra de jad reuseste din nou sa confere un aspect deosebit de atractiv atat bratarilor din argint cu forma traditionala cat si celor care urmeaza un design modern, menit sa atraga privirile admirative ale celor din jur.

Bratari din argint la moda: Diversitate de pietre pretioase, culori si forme

Tot din categoria bratarilor din argint care atrag atentia in acest an fac parte si cele accesorizate cu malachit, cele caracterizate de o coloristica deosebita precum turcoazul sau bratarile infrumusetate cu ajutorul pietrei soarelui. Combinatiile argint – ametist, argint-cupru, argint-perle, argint-onix negru si argint – sidef vin in completarea celor mai frumoase bratari din argint simple, putand fi alese in functie de ocazie si de tinuta ce se doreste a fi purtata.

Bratarile din argint, atat cele simple cat si cele accesorizate cu pietre pretioase precum jadul verde, marcate de estetica deosebita a culorilor atractive precum cea a trucoazului sau cele cu elemente de tip talisman incorporate sunt la moda in acest an si vor atrage cu siguranta atentia celor pasionati de aceste mici comori pretioase.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply