Ce faci cand calitatea sunetului este slaba in timpul unei convorbiri telefonice?

Cu siguranta tuturor ni s-a intamplat sa ne aflam in timpul unei convorbiri telefonice, iar calitatea sunetului sa lase de dorit.

Acest lucru se poate intampla si in cazul in care detii un telefon de la un producator oarecare de pe piata, dar se poate intampla chiar si in momentul in care detii un terminal iPhone, despre care stim cu totii cat sunt de performante.

Ei bine, in cazul in care detii un model iPhone, si te confrunti cu o astfel de problema, cu siguranta nu trebuie sa te duci direct intr-un service de reparatii iPhone cu telefonul.

Mai intai de toate, ar trebui sa maresti volumul sunetului, iar pentru asta va trebui sa te folosesti de butonul de marire a volumului.

Un alt pas important pe care ai putea sa il faci, ar fi acela de a verifica starea conexiunilor.  In cazul in care dispozitivul tau iPhome este conectat la o pereche de casti, trebuie sa verifici daca acestea sunt bine conectate.

Un alt pas important pe care ar trebui sa il efectuezi, ar fi acela de a curata receptorul telefonului. Cu siguranta receptorul iPhone nu va putea sa functioneze corect in cazul in care este murder sau blocat.

Asadar, ar trebui sa te asiguri de faptul ca receptorul nu este blocat, de o folie de protectie a telefonului de exemplu, sau chiar de o carcasa protectoare a telefonului.

In cazul in care tocmai ce ti-ai cumparat un dispozitiv iPhone si intampini aceasta problema, ar trebui sa te asiguri de faptul ca ai indeparat peliculele din plastic care sunt situate pe partea frontala, dar si pe partea posterioara a terminalului.

Ar trebui iarasi sa verifici deschiderea receptorului, pentru a observa daca aceasta este sau nu murdara, iar daca este necesar, ar trebui sa cureti cu o perie mica si moale receptorul.

Cand vorbesti la telefon, ar trebui sa incerci sa activezi difuzorul. In cazul in care si in aceasta situatie, calitatea sunetului este la fel de slaba, atunci sunt sanse mari ca problema sa fie legata de receptie sau de retea.

In aceasta situatie, ar fi bine sa incerci sa efectuezi un apel telefonic spre un alt numar, pentru a vedea daca problema este de la retea.

Ei bine, in cazul in care semnalul tau este unul bun, iar atunci cand efectuezi un apel telefonic spre o alta persoana, iar calitatea sunetului este la fel de slaba, atunci cu siguranta ar trebui sa iti duci terminalul la service.

Probabil microfonul sau difuzorul telefonului au o problema pe care tu singur nu o poti rezolva acasa. In acest caz, specialistii de la service, fie se vor ocupa de reparatia difuzorului sau a telefonului, fie vor efectua o reparatie care consta in inlocuirea acestor componente.

Ideal ar fi sa iti duci telefonul la un service specializat in reparatia terminalelor iPhone, in cazul in care la tine in oras se gaseste un astfel de service, pentru ca acolo lucreaza doar experti in reparatii iPhone.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply