Cele mai frumoase zile de iarna

Cele mai frumoase zile de iarna
In ciuda faptului ca iarna, la fel ca si celelalte trei anotimpuri are 3 luni, cele mai frumoase zile de iarna cu siguranta sunt cele traite in luna decembrie, care este prima zi de iarna.

Inca de pe la inceputul acestei luni, copiii de la gradinita vor incepe pregatirile pentru renumita serbare de Craciun, care are loc in fiecare an, si la care pe langa cadrele didactice, mai participa si parintii, si persoanele dragi si apropiate celor mici.

Cu siguranta in cadrul unei serbari de Craciun, emotiile sunt foarte mari pentru toata lumea, astfel ca micutii in momentul in care vor fi in prim plan in momentul artistic, vor avea emotii foarte mari pentru a le iesi tot numarul la perfectie.

Fiecare copil va recita o poezie, sau va juca un rol intr-o sceneta impresionanta de Craciun, asa ca emotiile sunt mari, pentru ca nimeni nu isi doreste sa comita vreo greseala.

Deasemenea, parintii celor mici vor fi si ei foarte emotionati, pentru ca isi doresc din tot sufletul ca micutii lor sa recite poezia de la inceput si pana la sfarsit fara a se balbai, sau fara a fi cuprinsi de emotie.

Chiar si educatoarele vor sta cu sufletul la gura, tinand cont de faptul ca ele sunt cele care organizeaza aceste serbari. Cu siguranta fiecare educatoare isi doreste ca serbarea pe care a organizat-o sa fie una foarte reusita, pentru ca doar asa la final, copiii vor fi foarte incantati.

Pentru bucuria copiilor, la final se poate contacta o firma de inchiriere Mos Craciun, pentru ca renumitul si indragitul personaj sa isi faca aparitia la serbare.

Un Mos Craciun inchiriat le va aduce copiilor cele mai frumoase cadouri, si le va fura o multime de zambete, iar acesta este un motiv de bucurie atat pentru copii, cat si pentru parinti, si chiar si pentru educatoare.

Inchirierea unui Mos Craciun cu siguranta nu costa o avere, insa pentru copii va insemna enorm de mult, pentru ca acestia se vor bucura mult mai mult sa priceasca darurile de la mosul, decat sa le primeasca de la cei dragi.

Ei bine, odata ce se termina serbarea de Craciun, cu siguranta cei mici se vor bucura de o asteptata si binemeritata vacanta de iarna, care va tine pana dupa anul nou.

La doar cateva zile de la serbarea de Craciun, va veni si Craciunul, care este sarbatoarea ce semnifica Nasterea Domnului, sarbatoare asteptata cu mare drag de catre toti crestinii.

Ei bine, inainte cu o zi de Craciun, in Ajunul Craciunului, copiii iarasi vor avea parte de o multime de bucurii, pentru ca vor pleca la colindat, si in schimbul colindelor, fie vor primi bani de la fiecare casa colindata, fie vor primi dulciuri.

Cea mai mare surpriza insa, o vor avea in dimineata de Craciun, atunci cand se vor trezi, pentru ca ghetutele lor tinute sub bradulet, vor fi pline cu cadouri. Deasemenea, in jurul bradului nu va mai fi loc, pentru ca tot spatiul va fi umplut de cadouri.

Tinand cont de atmosfera din aceasta perioada, este si normal ca micutii sa astepte cu mare nerabdare perioada sarbatorilor de iarna.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply