De ce ar trebui sa iti cumperi scule electrice profesionale de la Metabo?

De ce ar trebui sa iti cumperi scule electrice profesionale de la Metabo?
Este evident faptul ca toti cei care sunt in cautarea de scule electrice profesionale, vor cauta sa isi gaseaca uneltele de care au nevoie de la cele mai renumite branduri de pe piata, cum ar fi Bosch, Makita, DeWalt sau Hitachi, pentru ca este cunoscut deja faptul ca toate produsele acestor branduri de top, vin la un raport calitate – pret excelent.

Ei bine, un alt mare brand de pe piata, asupra caruia cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia atunci cand ai nevoie de ciocane rotopercutoare, sau de orice alte scule electrice profesionale, este Metabo.

Metabo este o companie care are ca si domeniu de activitate realizarea si comercializarea de scule electrice profesionale, si are o traditie de aproape un secol.

Aceasta renumita companie a luat fiinta in anul 1923 in orasul german Nurtingen, si a fost infiintata de catre Albert Schinzler, care a fost de profesie inginer, insa un inginer cu o viziune bogata in ceea ce priveste lumea afacerilor.

Datorita faptului ca avea o mare pasiune pentru unelte, dar si datorita faptului ca a constatat ca acestea sunt capabile de a usura foarte mult munca oamenilor, acest inginer si-a dedicat cea mai mare parte din viata realizarii si perfectionarii uneltelor, iar ca si o dovada, avem faptul ca Albert a realizat prima masina de gaurit in brutaria detinuta de parintii sai.

Numele companiei Metabo, privine de la metalul din care sunt realizate aceste scule electrice, care au fost gandite pentru a fi de calitate superioare, fiabile si solide. Ce este foarte important de precizat, este faptul ca aceste scule electrice profesionale de la Metabo, pot avea functii multiple.

In ceea ce priveste cromatica sculelor electrice profesionale comercializate de catre acest brand, trebuie precizat faptul ca toate sculele de la Metabo, sunt de culoare verde inchis.

Si daca tot am dat ca si exemplu ciocanul rotopercutor putin mai sus, in continuare vei putea vedea pe scurt doua modele de astfel de unelte realizate si comercializate de catre Metabo.

Modelul de ciocan rotopercutor Metabo KHE 2860 Quick, dispune de o putere de 800 W, un sistem de prindere SDS Plus, si de o energie de impact de 3.2 J.

Un astfel de ciocan rotopercutor detine o lista foarte lunga de caracteristici tehnice impresionante dintre care amintim mandrina interschimbabila, turatia reglabila, pornirea lina, reglare a turatiei si protectie la repornire, mandrina rapida, comutator de blocare, plus o multime de alte caracteristici tehnice.

Setul de livrare al unui astfel de ciocan rotopercutor cuprinde o valiza de plastic, un maner suplimentar, limitator de adancime si nu in ultimul rand, mandrina SDS Plus detasabila.

Ciocanul rotopercutor Metabo KHE 2444, este o alta astfel de unealta pe care o poti cumpara, si de care te poti folosi mult timp, datorita puterii de 800 W, si a energiei de impact de 2.7 J. Sistemul de prindere al acestui model este SDS Plus.

O astfel de unealta detine mai multe functii, dintre care amintim schimbarea rapida a mandrinei, funtionare stanga-dreapta, variatorul electronic de turatie sau intrerupatorul blocabil pentru daltuirea continua.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply