Dictionarul instalatiilor luminoase de Craciun

Dictionarul instalatiilor luminoase de Craciun
V-ati putea imagina vreodata un an in care Craciunul sa fie un Craciun fara lumina? Parca intreaga magie ar disparea si tot farmecul s-ar pierde in vazduh si in mod evident este aproape imposibil de imaginat o astfel de situatie, noi fiind obisnuiti ca bradul, casa si orasul sa fie invelite in lumini, imbracate in straie festive cu scantei si jocuri de lumina oferite de zecile de instalatii de Craciun ce dau stralucire, culoare si magie zilelor de iarna.

Astazi, odata cu evolutia tehnologiei, a timpurilor si tendintelor moderne, fata de vechile timpuri cand oamenii decorau bradul cu lumanari, lucrurile s-au simplificat, devenind totul mu mai usor si mai rapid de utilizat, aspectul pomului decoratiunilor luminoase de Craciun fiind cu mult imbunatatit.

Astazi, atat magazinele fizice cat si cele online ofera o larga gama de modele de instalatii de Craciun, cat mai unice, speciale si diferite, existant modele potrivite pentru toate gusturile. Iata cateva tipuri si detalii despre fiecare model, incorporate intr-un mic ,,dictionar” al instalatiilor luminoase.

  1. Instaltiile Luminoase tip perdea cu Led-uri sunt cele mai apreciate si cautate modele pentru a decora suprafete mari precum exterioarele unei case, ale unui hotel, pensiuni sau magazin, ele fiind cele care imbraca fatadele in magie, iar datorita jocurilor de lumini pot imita sclipirile razelor reflectate in zapada.

Perdelele LED au in general dimensiuni generoase si ofera la cele mai multe modele si posibilitatea montarii in serie a mai multor perdele, venind in culori de la Alb Rece la multicolor, culorile, cu designul si tipul LED-urilor sunt extrem de variante, fiind potrivite pentru orice fel de cerere si preferinta.

  1. De asemenea, tot pentru zonele de la exteriorul cladirilor, in special destinate pentru marginea acoperisurilor este creata si instalatia luminoasa de Craciun cu franjuri sau tururi.

Aceste modele de instalatii pot fi montate individual sau in serie, oferind o gama larga de culori si de tipuri de jocui de lumini, de la cele care imita sclipirile de stele, pana la cele 8 jocuri clasice de care beneficiaza majoritatea modelelor de luminite de Craciun.

  1. Un alt tip de instalatie luminoasa este si clasicul furtun luminos, fara de care este greu sa ne imaginam un decor complet de Craciun. Avand in ajutor acest gen de decoratiune luminoasa, putem contura parca in mod magic, casele, geamurile sau chiar gardurile si strazile, putem crea diverse forme luminoase, folosind doar un furtun cu Led-uri colorate si putina indemanare si un strop de imaginatie.

Acest furun, poate fi cilindric sau rectangulat, avand in interior o banda cu led-uri, fiind disponibil pe piata intr-o varietate mare de culori si modele, cu diversi factori de protectie pentru exterior, avand si avantajul faptului ca poate fi cumparat in role de mari dimensiuni, pana la 100m, avand optiunea de a fi portionat in diverse lungimi, necesare fiecarui client in parte.

  1. Sa nu uitam de modele de instalatii clasice tip snur, ideale pentru decoratul partilor superioare de la case, a copacilor sau chiar a strazilor, oferind un efect vizual de poveste, fiind cele mai clasice si mai apreciate modele de luminite.

Acestea sunt deseori folosite pentru amenajarile stradale sau ale targurilor cu tematica de Craciun, fiind cele pentru care se opteaza in principiu pentru impodobirea bradului, fiind lungi si bogate in led-uri imbraca intregul pom intr-o aura magica, colorata si vesela.

Indiferent de ce alegere faceti, asigurati-va ca toate instalatiile vor fi montate in conditii de siguranta,  mai ales pentru decorul exterior este necesar sa fie folosite instalatii luminoase rezistente la intemperii, cu grad de protectie sporit si potrivite pentru cerintele pe care le aveti.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply