Posts Tagged ‘touchscreen’

Tu cum ai grija de telefonul tau?

Tu cum ai grija de telefonul tau?
Fiecare utilizator isi doreste ca telefonul pe care si-l cumpara sa functioneze fara probleme o perioada cat mai indelungata de timp, insa nu toata lumea stie ca pentru asta trebuie sa oferi o foarte mare atentie modului in care iti intretii telefonul.

Sunt foarte multi utilizatori de telefoane mobile care la scurt timp dupa ce si-au achizitionat dispozitivul apeleaza la un service gsm pentru inlocuirea display-ului sau a touchscreen-ului. Ei bine, si problema nu ar fi una tehnica ci este cauzata de modul in care ei si-au ingrijit sau mai bine zis nu si-au ingrijit telefonul.

Daca vrei sa te poti bucura o perioada de timp cat mai indelungata de telefonul tau, in momentul in care ti-ai cumparat dispozitivul, trebuie sa iti si cumperi accesoriile de protectie ale acestuia, si cand zic accesorii de protectie ma refer la geamul protector si la husa. (more…)

Piesa de baza – display Iphone

Piesa de baza – display Iphone
Ne intrebam de ce mereu display-ul este atat de important. Este piesa de baza. Este prima piesa pe site-urile care ofera piese iPhone .

Cum sa nu fie piesa cea mai importanta? Este de fapt afisajul, pentru cei care nu cunosc termenul de origine englezeasca. Display inseamna afisaj. Ce ofera iPhone-ul dumneavoastra? O afisare extrem de buna prin calitatile ecranului. Care sunt principalele calitati ale display-ului? Rezolutia, densitatea pixelilor, se masoara in pixeli per inch.

Datele despre rezolutie sunt furnizate pentru fiecare display oferit. Trebuie sa cunoasteti aspectele importante referitoare la cifre, pentru a achizitiona o astfel de piesa. (more…)

Telefon clasic, smartphone sau cu tastatura qwerty?

Telefon clasic, smartphone sau cu tastatura qwerty?Cand vine vorba de telefoane mobile, atat gusturile cat si modelele sunt extrem de diferite. Unii aleg sa cumpere iPhone-uri, fie pentru brand, fie pentru calitate sau alte criterii.

Dupa o astfel de achizitie se pot bucura si de accesorii iPhone, pe care fie le primesc, fie le cumpara apoi, daca nu sunt incluse in pachetul initial.

Altii, aleg sa cumpete alte tipuri de smartphone-uri sau telefoane cu tastatura qwerti. De ce? Vom vedea in cele ce urmeaza. Pana atunci, daca tot am amintit de accesorii iPhone , iti recomandam un site de pe care le poti cumpara la cele mai bune preturi. Intra chiar acum pe MagazinGSM.ro. (more…)