Unde gasesti cea mai mare gama de hoverboard-uri online

Amatorii de gadgeturi si de miscare au observat probabil in ultima perioada un nou mijloc de locomotie prin parcuri. Nu este vorba despre trotineta electrica si nici vreo pereche de role inteligente, ci despre hoverboard. Ce este insa un hoverboard, va veti intreba? La prima vedere este un fel de skateboard, insa cu mult mai robust si mai inteligent decat pare.

Ca prime indicii, va spunem doar ca dispozitivul poate fi conectat la diferite gadgeturi prin bluetooth, poate incarca si reda muzica, dispune de iluminare pe baza de leduri si dispune chiar de un sistem de semnalizare acustica. Vreti ai mult de atat? Ei, bine, aflati ca dispozitivul functioneaza pe baza de baterii si poate transporta nu doar copii, ci si persoane adulte. Un motiv in plus de a lasa acasa banala trotineta, nu-i asa?

Cum functioneaza un hoverboard

Asa cum am mai spus, un hoverboard este mai mult decat un skateboard. In vreme ce stramosul noului gadget avea rotile dispuse pe lungimea acestuia, la hoverboard, acestea sunt dispuse lateral. Insas constructia acestuia este diferita, rotile fiind mai groase si mai inalte, in vreme ce placa propriu-zisa este mult mai solida. Acest lucru este intr-un anume fel normal, daca tinem cont doar de faptul ca un astfel de dispozitiv cantareste in jur de 10-12 kg si poate suporta o greutate maxima de 120 de kg.

Cu alte cuvinte, un adult solid poate folosi hoverboardul fara sa-si faca prea mari griji. Dispozitivul functioneaza pe baza de baterii tip acumulator, cu o durata de viata mare, de circa o mie de cicluri de incarcare si care ii asigura o autonomie zilnica de circa 15-18 km. Cu mult mai mult decat am putea alerga in cateva ore prin parc, aceasta insemnand aproape o zi intreaga de distractie.

Nu in ultimul rand, avand in vedere ca acesta este folosit in aer liber, este construit dintr-un material special, rezistent la praf si la umezeala. Adica nu trebuie sa va faceti griji daca la plimbare v-au pins cativa stropi de ploaie. Nu in ultimul rand, gadgetul poate fi controlat si prin telecomanda, avand in vedere ca dispune atat de iluminare si semnalizare led, pentru a fi vizibili pe timp de noapte, dar si de conectivitate cu alte gadgeturi asociate, prin bluetooth.

Unde il gasesc de cumparat?

Daca v-am starnit deja curiozitatea, aflati ca pe Monkeyboard gasiti cea mai mare gama de hoverboard-uri online din tara noastra, produsele fiind de calitate si suta la suta originale. Practic, aici vom gasi o gama variata de dispozitive, in diferite culori si marimi, astfel incat sa se potriveasca atat copiilor de diferite varste, cat si persoanelor adulte.

In plus, avem sectiuni speciale la care putem gasi raspunsurile care ne intereseaza, precum si service asigurat de personal specializat. Peste toate, in aceasta perioada beneiciati si de niste reduceri substantiale, care pot ajunge si la 70 la suta din pretul initial.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply