Posts Tagged ‘accesorii’

4 sfaturi pentru rochia de banchet perfecta

4 sfaturi pentru rochia de banchet perfecta
Absolvirea reprezinta nu numai o ocazie perfecta de a sarbatori alaturi de colegi intr-un stil unic, ci marcheaza si incheierea unui capitol al vietii, fiind momentul recunoasterii muncii si realizarilor din anii de studii.

Petrecerea de absolvire este un eveniment special pentru care merita sa acorzi o atentie deosebita aspectului fizic punand la punct detaliile. Exista cateva lucruri pe care ar fi bine sa le ai in vedere pentru a iti forma imaginea dorita in fata colegilor si a profesorilor in ziua petrecerii. (more…)

Care sunt avantajele iPhone 5?

Care sunt avantajele iPhone 5?Oferta existenta pe piata pentru dispozitivele mobile inteligente este tot mai variata. SeĀ  pun la dispozitia cumparatorilor dispozitive din ce in ce mai ingenioase si mai practice si accesorii care sa satisfaca chiar si cele mai excentrice dorinte in materie de ce se poate face cu un telefon si ce ar trebui sa se inteleaga printr-un dispozitiv mobil smart.

Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul telefoanelor de la Apple unde piata este plina de accesorii pentru iPhone care sa satisfaca chiar si cele mai neobisnuite dorinte.

In acest articol va vom prezenta ce ofera iPhone 5s utilizatorilor de telefoane smart. (more…)

De ce sa alegi un smartphone cu Android?

De ce sa alegi un smartphone cu Android?Numeroase tipuri de piese iPhone si accesorii pentru smartphone-uri Android sau iPhone-uri se pot gasi la preturi din ce in ce mai bune, in special in mediul online.

Unul dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui sa alegi un gadget Android este dat de pretul avantajos pe care un astfel de terminal special il are. Aceleasi performante ale unui iPhone si ale unui telefon Android (produse de o companie diferita de la caz la caz) inseamna un pret mai mic pentru dispozitivul Android folosit de cineva.

Cei care cumpara telefoane aflate sub contract cu un operator de telefonie mobila pot fi lua la preturi si mai bune un telefon, in functie de tipul de abonament ales de fiecare dintre ei. Daca vei cumpara un telefon Android mai ieftin trebuie sa fii sigur ca el are acces la platforma Google Play si la numeroase aplicatii oferite pe aceasta in mod gratuit, in majoritatea cazurilor. (more…)

Cum sa pastrezi acumulatorul telefonului incarcat cand utilizezi Apple Store si Google Play?

Cum sa pastrezi acumulatorul telefonului incarcat cand utilizezi Apple Store si Google Play?In ziua de azi, telefoanele mobile sunt cele mai utilizate dispozitive de pe planeta si protectia acestora este direct proportionala cu buna lor functionare pe termen lung.

Anumite accesorii ne pot feri ecranul sau carcasa de diverse defectiuni, insa ce ne facem cand autonomia bateriei scade fara ca noi sa mai utilizam la fel de des aplicatii preinstalate precum facebook, twitter sau youtube, oferite de magazinele Apple Store si Google Play.

Mai mult ca sigur prima idee care ne trece prin minte este sa cumparam un acumulator samsung i9300 nou si bineinteles original, ca mai apoi sa-l schimbam cat mai rapid cu cel defect. (more…)

Unde gasim cele mai bune oferte pompe submersibile?

oferte la pompe submersibilePompele submersibile au devenit produse din ce in ce mai utilizate de catre multe peroane, iar acest lucru este deja stiut de catre producatorii si de catre distribuitorii acestor produse.

In acest sens majoritatea companiilor au dezvoltat unele dintre cele mai bune oferte pompe submersibile care sa raspunda utilizatorilor din toate punctele de vedere.

Fiecare utilizator aflat in cautarea celor mai bune oferte pompe submersibile se orienteaza in functie de anumite criterii atunci cand se pregateste de achizitionarea efectiva a acestor produse.

Functionalitatea, fiabilitatea si mai ales pretul pot deterimna cresterea sau scaderea interesului unei anumite persoane atunci cand vine vorba despre utilizarea unei astfel de pompe. (more…)