Posts Tagged ‘aer conditionat’

Oare vom avea vreodata agricultura performanta

Oare vom avea vreodata agricultura performantaIn timp ce agricultura din tarile civilizate este supertehnologizata , la noi inca se lucreaza pamantul cu plugul manual tras de cal sau bou. In majoritatea tarilor Uniunii Europene  , locuitorii zonelor rurale sunt posesori de motocultoare performante sau de tractoare cu pilot automat si aer conditionat , pentru propietarii de suprafete mari de teren.

In judetul meu sunt vandute motocultoare si tractorase second-hand aduse din strainatate la niste preturi exorbitante si cu o garantie de numai sase luni. Toate sunt modele uzate moral , vechi de cel putin zece ani iar firmele care le vind le-au luat la pret de fier vechi de acolo , vanzandu-le cu un adaos comercial de minimsuta la suta.

In toata “jungla” comerciantilor de utilaje agricole noi sau second-hand , avem norocul sa mai gasim si cativa comercianti corecti (cum sunt cei de pe¬† ( http://motocultoare-motosape.blogspot.com ) , care au motocultoare noi , ieftine si cu termen de garantie de ordinul anilor. (more…)

Trendul productiei aparatelor de aer conditionat

Trendul productiei aparatelor de aer conditionatAparatul de aer conditionat se regaseste intre primele trei cele mai importante si necesare dispozitive electrocasnice pe care orice familie sau institutie trebuie sa le aiba in dotare.

Calitatea aerului respirat intr-o incinta locuita, sau folosita pentru lucru in general, trebuie sa atinga parametrii confortabili legati de valoarea temperaturii si a umiditatii.

Este aproape imposibil, daca nu chiar nesanatos, sa locuiesti continuu sau sa muncesti cel putin 8 ore pe zi, intr-un spatiu cu o valoare ridicata a umiditatii peste care se poate suprapune si o temperatura greu de suportat.

Asadar, pentru toate aceste motive, suficiente credem noi, industria care produce aparatura de aer conditionat isi va sustine continuu trendul crescator, mai ales ca cerintele sunt tot mai presante, lucru expus de studiile demografice care arata o continua dezvoltare a oraselor in intreaga lume.

Este suficient sa privim in jurul propriului oras in care locuim si sa observam expansiunea continua a zonelor rezidentiale, care fara indoiala au nevoie de cel putin un aparat de aer conditionat nou. (more…)