Posts Tagged ‘apa’

Principiul actiunii si reactiunii la masini de spalat

Principiul actiunii si reactiunii la masini de spalatMasinile de spalat rufe sunt obiectele electrocasnice cele mai predispuse deteriorarii, mai ales din cauza riscurilor suportate prin uzura normala. Desi sunt obiecte de mari dimensiuni, care in mod normal nu ar trebui sa prezinte nicio problema, ei bine utilizand in mod curent anumite resurse, ele se pot defecta sau chiar isi pot da “obstescul sfarsit” mai repede decat am crede.

Daca analizam pe rand fiecare dintre resursele folosite, vom avea in acest fel si o serie de probleme ce pot aparea, pentru care este necesar sa recurgem la anumite reparatii. Desi unele masini de spalat sunt eficiente din anumite puncte de vedere, exact aceleasi calitati sunt punctele sensibile ale unei masini de spalat ca ansamblu. (more…)

Variator de turatie hydrocontroller pentru pompe de apa nou sau second hand?

hydrocontrollerPe piata, indiferent de domeniul de activitate, exista o adevarata polemica cu privire la tipul produselor achizitionate de catre utilizatori. In mare problema se pune la nivelul achizitionarii de produse second hand in detrimentul celor noi, si tocmai de aceea ne-am decis sa luam exemplul unui variator de turatie hydrocontroller pentru pompe de apa, pe care il putem gasi cu usurinta in magazinul online www.shop-einstal.ro.

De ce ar trebui sa achizitionam un variator de turatie hydrocontroller pentru pompe de apa nou, direct din magazinele specializate?

In prima faza majoritatea utilizatorilor sunt tentati de piata second hand deoarece aceasta ofera anumite “avantaje” majore in ochii acestora. Spre exemplu, unul dintre parametrii la care facem referire este pretul mai scazut decat cel al produselor noi, achizitionate din magazinele specializate. Acest lucru se intampla deoarece pe piata second hand majoritatea produselor sunt deja folosite, si stim cu totii ca orice obiect, chiar daca a fost foarte putin utilizat, isi pierde jumatate din valoarea de achizitie atunci cand este scos la vanzare. (more…)

Cum emailez cada din baie?

Cum emailez cada din baie?Poti spune ca ai un grad ridicat de confort atunci cand traiesti in conditii bune si cand poti face cu usurinta activitatile din viata de zi cu zi.

Daca vrei sa te bucuri de gatit, trebuie sa ai un aragaz bun, ingrediente potrivite si sa ai in bucatarie chiuvete dotate cu baterii bucatarie. De ce este necesar acest ultim aspect? Pentru ca nu poti spune ca gatesti gustos si ingrijit daca nu gatesti igienic.

Cei care adora apa si iubesc sa-si faca dusuri des, au nevoie de baterii pentru baie. Acestea sunt in general diferite. Una e sa cumparam baterii pentru baie, alta e sa cumparam baterii bucatarie. Cele de la baie sunt mai mici, daca sunt folosite la un lavoar sau mai mari si dotate cu capete speciale pentru dus, daca sunt pentru cabina de dus. (more…)