Posts Tagged ‘apartament’

Cand stii ca ai nevoie de un hidrofor de apartament?

Cand stii ca ai nevoie de un hidrofor de apartament?Atunci cand locuiesti la casa, situatia cu privire la alimentarea casei cu apa sunt relativ simple. Stii ca ai nevoie de o pompa sau de un hidrofor care sa iti ridice apa la inaltimea dorita, ca va trebui sa faci un put sau sa gasesti o fantana, ca va trebui sa dimensionezi, sa calculezi si sa ai in vedere toate posibilitatile ce deriva din aceasta situatie. Pe de alta parte insa, atunci cand locuiesti la apartament, ai putea spune ca nu vei avea niciodata nevoie de astfel de dispozitive, de un hidrofor pentru apartament sau alte asemenea. Culmea e ca un hidrofor chiar ar putea fi necesar in cazul blocurilor, desi poate parea greu de crezut. (more…)

Un mod inteligent de a investi banii – cumpararea unui apartament

Un mod inteligent de a investi banii - cumpararea unui apartament
Anii de boom imobiliar au fost urmati de perioade oscilante, cu suisuri si coborasuri, in prezent, simtindu-se existand o aparenta stabilitate a pietei imobiliare.

Noile tendinte ofera noi oportunitati de investitii, mai ales dupa o analiza atenta, ca sa stii iar dupa o analiza atenta vei sti cum sa actionezi, care este bugetul de care ai nevoie si bineinteles, randamentul investitiei. Este important sa stii ce, unde si cand sa cumperi, daca vrei sa faci o investitie profitabila.

O alegere buna pentru investitia in imobiliare este cumpararea unui apartament nou cu 3 camere in Bucuresti, pentru inchiriere. Daca ai bugetul necesar, o astfel de investitie iti asigura un venit constant pe termen lung. (more…)

Sport in aer liber, la un pas de locuinta ta

Sport in aer liber, la un pas de locuinta taEste stiut faptul cat de sanatos este sa faci sport in aer liber, sa respiri aerul proaspat din natura, in locul aerului conditionat din salile de fitness Daca practici miscarea in aer liber ti se va imbunatati dispozitia, vei deborda de energie, iar acest lucru se va reflecta in randamentul la locul de munca, in relatia pe care o ai cu familia si prietenii.

Solutii exista, mai ales in cartierele rezidentiale construite in zone pline de vegetatie, inconjurate de paduri, cum este Greenfield, cartierul imbratisat de padure, unde te poti bucura in liniste de frumusetea padurii, te poti plimba, alerga sau te poti bucura de aerul curat pentru care ansamblu rezidential este renumit, dandu-ti astfel posibilitatea unui stil de viata sanatos, linistit, nealterat de tumultul aglomeratiei din capitala si unde ai posibilitatea de a face foarte multa miscare.

Asadar, sa alegi sa cumperi un apartament cu 3 camere in ansamblul rezidential Greenfield din Bucuresti mi se pare cea mai buna alegere pe care o poti face in acest moment. (more…)

Cum stii ca esti pregatit sa-ti vinzi proprietatea?

Cum stii ca esti pregatit sa-ti vinzi proprietatea?Daca vrem sa vindem cladiri intrati pe http://afaceri-proprietati.com/vindem-cladiri/, cladiri comerciale, o casa sau un apartament, indiferent ca o facem printr-o agentie imobiliara sau pe cont propriu, trebuie sa ne pregatim corespunzator pentru asta. Piata de imobiliare nu este una usor de patruns.

Vanzarea unei proprietati este un proces dificil, de aceea si vanzatorii si cumparatorii deopotriva pot intampina dificultati. A fi pregatit si bine informat in acest domeniu iti poate garanta succesul. Iata cateva recomandari care te vor ajuta sa te pregatesti sa iti vinzi proprietatea.

1) Evalueaza-ti proprietatea si stabileste un pret realist de vanzare
Este foarte important sa nu supraestimezi valoarea proprietatii. Poti apela la serviciile unui specialist sau ale unui agent imobiliar profesionist, deoarece acestia cunosc preturile de pe piata. O alta optiune este sa cercetezi piata chiar tu insuti. Exista numeroase website-uri si publicatii de specialitate unde vei gasi informatie valoaroasa. (more…)