Posts Tagged ‘automobil’

Cum iti cumperi masina: in rate sau cu banii jos?

Cum iti cumperi masina: in rate sau cu banii jos?Pentru multi doritori, pretul initial al unui automobil poate fi descurajant, de aceea anumite persoane apeleaza la o finantare de tip leasing operational auto sau leasing financiar. Tocmai de aceea, majoritatea doritorilor unui autovehicul nou apeleaza la contractarea unui credit bancar sau al unei solutii de leasing.

Leasingul auto a devenit din ce in ce mai popular in ultimul deceniu, tot mai multi utilizatori apeland la aceasta solutie de finantare in rate. Desigur, este tentant sa cumperi o masina cu banii jos, stiind ca romanul are o apetenta pentru proprietate, dar este esential sa si dispui de acei bani in momentul in care te hotarasti sa cumperi o masina.

Chiar daca, poate, ai banii necesari cumpararii, sfatul nostru este sa nu te grabesti sa-i inchizi intr-un lucru care nu iti va aduce foarte multa plus valoare. Unii oameni, insa, au alte planuri cu automobilul cumparat, negandindu-se neaparat ca acesta sa le aduca bani in plus. (more…)

De ce sunt atat de importante cauciucurile de vara ?

De ce sunt atat de importante cauciucurile de vara ?Cauciucurile de vara sunt cunoscute si sub denumirea de cauciucuri de performanta deoarece sunt construite astfel incat sa imbunatateasca performatele oricarui automobil. Cauciucurile vara sunt la fel de importante pentru acest anotimp ca si cele de iarna pentru atunci cand temperaturile scad considerabil.

Cauciucurile de vara sunt unul dintre cele mai importante tipuri de cauciucuri utilizate in intreaga lume. Chiar daca aceste cauciucuri care se folosesc vara sunt mai scumpe in comparatie cu celelalte, acestea sunt cele mai bune pentru sezonul cald.

Anvelopele de vara reprezinta cea mai buna optiune pentru sezonul calduros. Acestea au in componenta niste elemente din cauciuc foarte fin care ne dau posibilitatea de a avea mai multa putere in ceea ce priveste acceleratia si controlul in conditiile de caldura extrema. Mai mult, cauciucurile de vara au o rezistenta foarte mare la temperaturile inalte ceea ce reprezinta un avantaj real intrucat rezistenta la temeperaturi inalte protejeaza cauciucurile impotriva avariilor. (more…)