Posts Tagged ‘bateria’

Care sunt avantajele iPhone 5?

Care sunt avantajele iPhone 5?Oferta existenta pe piata pentru dispozitivele mobile inteligente este tot mai variata. Se  pun la dispozitia cumparatorilor dispozitive din ce in ce mai ingenioase si mai practice si accesorii care sa satisfaca chiar si cele mai excentrice dorinte in materie de ce se poate face cu un telefon si ce ar trebui sa se inteleaga printr-un dispozitiv mobil smart.

Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul telefoanelor de la Apple unde piata este plina de accesorii pentru iPhone care sa satisfaca chiar si cele mai neobisnuite dorinte.

In acest articol va vom prezenta ce ofera iPhone 5s utilizatorilor de telefoane smart. (more…)

Cele mai intalnite greseli ale posesorilor de iPhone

Cele mai intalnite greseli ale posesorilor de iPhone
In zilele noastre tehnologia a avansat atat de mult, incat pretul unui gadget performant este destul de piperat pentru unele buzunare, ajungand sa coste in unele cazuri doua salarii minime pe economie si chiar mai mult de atat.

Daca un astfel de telefon poate costa atat, ne-am putea gandi ca atunci cand apare o defectiune, pretul ar putea fi pe masura, insa lucrurile nu stau chiar asa, facand un raport cu pretul gadgetului si desigur, daca nu vorbim de defectiuni majore. O  problema des intalnita este cea a display-ului. (more…)

Dupa ce criterii va puteti cumpara un telefon in 2015?

Dupa ce criterii va puteti cumpara un telefon in 2015?
Doriti sa va cumparati un telefon, dar nu stiti ce model sa alegeti? Cu cat piata de telefoane mobile este mai generoasa, cu atat este mai dificil sa va hotarati asupra unui smartphone.

Astazi telefoanele mobile se remarca prin dotari performante, menite sa raspunda cerintelor exigente ale clientilor. Chiar daca unii dintre utilizatori cauta un touchscreen telefon ultra-rezistent, altii tin cont de procesor sau de autonomia bateriei, atunci cand isi cumpara un nou telefon mobil. (more…)

De ce sa cumperi un acumulator original pentru telefon?

De ce sa cumperi un acumulator original pentru telefon?Daca procesorul este considerat creierul unui smartphone, acumulatorul poate fi numit inima acestuia.Cu cat telefonul este mai bine dotat din punct de vedere hardware si software, cu atat este nevoie ca el sa aiba in componenta un acumulator de calitate.

Intotdeauna, acumulatori originali sunt de preferat variantelor “no name”, mai ieftine, dar mult mai ineficiente, atat ca autonomie de lucru oferita cat si ca functionalitate temporala.

Atunci cand cumperi un telefon nou, acesta are in componenta un acumulator original, aceeasi marca cu dispozitivul mobil. Problema in alegerea unui acumulator de calitate, original, sau a unuia generic, compatibil, intervine in momentul cand cel vechi trebuie inlocuit din diverse cauze. (more…)