Posts Tagged ‘birou’

Care sunt avantajele iPhone 5?

Care sunt avantajele iPhone 5?Oferta existenta pe piata pentru dispozitivele mobile inteligente este tot mai variata. Se  pun la dispozitia cumparatorilor dispozitive din ce in ce mai ingenioase si mai practice si accesorii care sa satisfaca chiar si cele mai excentrice dorinte in materie de ce se poate face cu un telefon si ce ar trebui sa se inteleaga printr-un dispozitiv mobil smart.

Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul telefoanelor de la Apple unde piata este plina de accesorii pentru iPhone care sa satisfaca chiar si cele mai neobisnuite dorinte.

In acest articol va vom prezenta ce ofera iPhone 5s utilizatorilor de telefoane smart. (more…)

Vine toamna bine-mi pare

Vine toamna bine-mi pareIn gradina am o… ploaie! Oooh, da. Vine sezonul ploilor si al baltilor si nu ne este dor deloc. Nu ne este dor nici sa ne grabim la autobus si sa ne stropim pantalonii preferati, dar din pacate nu te poti pune cu natura.

Sa recunoastem totusi, toamna are si zile frumoase, insorite, atunci cand e plin de portocaliu si de aramiu si de frunze care ne cad la picioare la tot pasul, miros de castane prajite si amintiri din facultate. Eu una o ador, asa, cu rele si bune. (more…)

Eficienta spalatorului cu presiune in curatenia industriala

Eficienta spalatorului cu presiune in curatenia industrialaCu spalatorul cu presiune, puteti inlocui cu succes munca si eforturile oamenilor, depuse pentru transformarea ambientului de lucru intr-un spatiu curat si primitor. Cu Epinvest nu va veti mai obosi sa alergati prin magazinele specializate dupa utilaje constructii Brasov , website-ul companiei asigurandu-va toate detaliile de care aveti nevoie.

Pana nu demult, echipamentele profesionale de curatenie erau greoaie si dificil de manipulat. Datorita tehnologiilor de ultima ora, spalatorul cu presiune s-a transformat intr-o masinarie usor de manevrat chiar si pentru persoanele care nu beneficiaza de o musculatura demna de salile de body building.

Cum sa va imbunatatiti conditiile de munca utilizand spalatorul cu presiune?

Apeland la diverse firme de curatenie nu este sinonimul unui ambient curat si primitor. Utilizand in schimb aparatura profesionala, spre exemplu un spalator cu presiune, nu numai ca veti economisi timpul angajatilor, dar veti reusi sa aveti parte de conditii optime de igiena. (more…)

Detaliile fac diferenta

Detaliile fac diferentaPentru unele persoane amenajarea unui spatiu inseamna descrierea prin obiecte a trairilor acestora. Fie ca este vorba despre locul unde isi petrec cea mai mare parte a zilei, despre birou sau locul numit “acasa”, se simte ceea ce doreste sa se transmita.

Prin culorile folosite si prin mobilierul ales iti asiguri confortul si buna dispozitie a persoanelor care iti calca pragul. Dar impotant este si felul in care te simti tu. Poti sa alegi sa adopti o anumita strategie in asezarea lucrurilor sau doar sa combini aleator piese de mobilier. Puse una langa alta acestea te vor ajuta sa iti creezi mediul propice. Ma refer in primul rand la un spatiu de birou, organizat cu toate cele necesare. (more…)