Posts Tagged ‘blog’

In ce consta succesul unui blog?

In ce consta succesul unui blog?In cazul in care intentionezi sa iti creezi un blog personal, trebuie sa stii ca succesul acestuia depinde de foarte multi factori, insa vei afla in cele ce urmeaza despre ce este vorba.

Mai intai de toate, trebuie sa ai o idee clar stabilita despre ceea ce vei adauga pe blog, pentru a stii cum va arata in mare parte blogul. De exemplu, daca esti o persoana pasionata de moda, vei putea posta fel si fel de articole despre tendintele modei, despre ceea ce se poarta si ceea ce nu se poarta, etc.

Ei bine, cand vei stii exact ce vei dori sa adaugi pe blog, va fi nevoie sa iti alegi un nume de domeniu alaturi de o extensie, dupa care va trebui sa inregistrezi domeniul. Daca vrei sa ai un blog despre mobila, poti opta pentru un domeniu precum “tendintele – modei.ro” sau “moda.com”, iar exemplele pot continua. (more…)

Cum alegi gazduirea web?

Cum alegi gazduirea web?
Atunci cand intentionezi sa iti creezi un site sau un blog personal, sau atunci cand iti doresti sa lansezi un blog sau un site pentru afacerea ta, cu siguranta trebuie sa tii cont de doua aspecte foarte importante.

In primul rand, pentru a exista in mediul online trebuie sa alegi un domeniu, iar aici ar fi indicat sa alegi un nume de domeniu care sa fie usor de memorat si usor de pronuntat.

Totodata, numele de domeniu trebuie sa fie unul cat se poate de scurt, si cel mai important, trebuie ca domeniul sa reflecteze numele afacerii. (more…)

De ce trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa creezi un blog personal?

De ce trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa creezi un blog personal?In cazul in care de mai mult timp te tot gandesti ca ai vrea si ca ti-ar face placere sa ai un blog personal, cu siguranta ar cam trebui sa iei initiativa si sa iti creezi un blog, sau daca nu ai cunostinte in domeniu, sa ceri ajutorul cuiva care iti poate crea un blog personal.

In situatia in care nu vrei sa ceri ajutorul unei persoane cunoscute, cu siguranta vei gasi mai multe ghiduri online, in care iti vor fi prezentati toti pasii necesari petnru crearea unui blog. (more…)

How To Sell Products For An Affiliate Marketing Program

How To Sell Products For An Affiliate Marketing ProgramBecoming a seller for an affiliate marketing Amazon program is a good way of generating an additional income.

However, becoming a successful seller takes time and efforts. You should go over the following article to learn more about affiliate marketing books .Find the best affiliate marketing program available before getting started.

Most recognizable brands and online shopping services have their own affiliate marketing program but keep in mind that you can also sell products for less recognizable brands and often get better commissions. Do some research on different programs, talk to sellers and call their customer services.

Compare the kind of commissions you can earn and test different products. Your goal is to find a reliable program that offers quality products at a good price and provides your customers with excellent service. Keep in mind that you can join more than one program to have a broader selection of affiliate products to choose from. (more…)