Posts Tagged ‘botez’

Cum se alege o rochie eleganta?

Cum se alege o rochie eleganta?
Mai mult ca sigur, in momentul in care trebuie sa participi la tot felul de evenimente importante, inainte de a se apropia respectivul eveniment, iti vei pune o multime de intrebari referitor la tinuta pe care o vei purta.

In functie de tipul evenimentului iti vei alege si rochia, astfel ca daca te duci de exemplu la o aniversare, iar petrecerea aniversara are loc pe timpul zilei, atunci este evident faptul ca iti vei alege o rochie de zi.

In cazul in care insa, trebuie sa participi la o nunta, sau la un botez, iar respectivele evenimente se desfasoara la un restaurant select din orasul tau, atunci este evident faptul ca va trebui sa optezi pentru o rochie lunga de seara, care iti va oferi eleganta necesara. (more…)

Detaliile fac diferenta

Detaliile fac diferentaPentru unele persoane amenajarea unui spatiu inseamna descrierea prin obiecte a trairilor acestora. Fie ca este vorba despre locul unde isi petrec cea mai mare parte a zilei, despre birou sau locul numit “acasa”, se simte ceea ce doreste sa se transmita.

Prin culorile folosite si prin mobilierul ales iti asiguri confortul si buna dispozitie a persoanelor care iti calca pragul. Dar impotant este si felul in care te simti tu. Poti sa alegi sa adopti o anumita strategie in asezarea lucrurilor sau doar sa combini aleator piese de mobilier. Puse una langa alta acestea te vor ajuta sa iti creezi mediul propice. Ma refer in primul rand la un spatiu de birou, organizat cu toate cele necesare. (more…)