Posts Tagged ‘Bucuresti’

Un mod inteligent de a investi banii – cumpararea unui apartament

Un mod inteligent de a investi banii - cumpararea unui apartament
Anii de boom imobiliar au fost urmati de perioade oscilante, cu suisuri si coborasuri, in prezent, simtindu-se existand o aparenta stabilitate a pietei imobiliare.

Noile tendinte ofera noi oportunitati de investitii, mai ales dupa o analiza atenta, ca sa stii iar dupa o analiza atenta vei sti cum sa actionezi, care este bugetul de care ai nevoie si bineinteles, randamentul investitiei. Este important sa stii ce, unde si cand sa cumperi, daca vrei sa faci o investitie profitabila.

O alegere buna pentru investitia in imobiliare este cumpararea unui apartament nou cu 3 camere in Bucuresti, pentru inchiriere. Daca ai bugetul necesar, o astfel de investitie iti asigura un venit constant pe termen lung. (more…)

De ce sa alegi un amanet auto?

De ce sa alegi un amanet auto?Foarte simplu; cu aceasta forma de credit poti obtine bani cu imprumut garantand cu propriul autoturism. Este mult mai sigur si accesibil decat imprumutul de la banci.

Pe langa asta, printr-un amanet auto in Bucuresti si Constanta primesti banii in doua ore si toate operatiunile se fac pe loc.Vezi aici ce implica acest serviciu cu exactitate.

Mai mult de atat, ca si client vizita ta la Auto Credit va fi doar una singura, in cadrul acesteia specialistii ocupandu-se prompt de evaluarea masinii si intocmirea actelor. Nu este nevoie sa te prezinti de mai multe ori. De asemenea, pana la achitarea creditului masina ta din parcul de amanet auto din Bucuresti si Constanta este in maxima siguranta, supravegheata video si pazita de o firma competenta si acreditata. (more…)

De ce sa obtii finantare cu autoturismul?

 De ce sa obtii finantare cu autoturismul?Pentru ca se poate, chiar acum, in Bucuresti sau Constanta. Poti primi credite cu garantii auto intr-un mod foarte practic si rapid, gandit pentru nevoile fiecarui client.

Se poate intampla sa ai nevoie urgenta de o finantare, iar prin acest mijloc legitim (o Institutie Financiar Nebancara) il poti primi chiar mai repede de 2 ore. Este un timp record, nu-i asa?

Niciodata nu poti preconiza acele evenimente si momente din viata cand ai nevoie de un credit rapid pentru o achizitie. Poate fi o adevarata bataie de cap sa stai si sa te gandesti oare la cine sa ceri imprumut, sa te invarti prin casa si sa iti vina greu sa suni toate cunostintele, mai apropiate sau nu, si sa pui o astfel de intrebare. (more…)

Inchiriere masini versus utilizare masina personala

Inchiriere masini versus utilizare masina personalaAutomobilul personal pare sa fie astazi cea mai importanta resursa de care putea beneficia vreodata specia umana. Fie ca vorbim despre sesiuni de cumparaturi, fie despre plecari in vacante, si chiar despre a cumpara o paine de la doua blocuri distanta, se pare ca nimeni nu mai vrea sa lase din mana volanul propriei masini.

De aceea, pentru a veni si in intampinarea celor care nu beneficiaza de acest avantaj, in ultima perioada a luat nastere un concept foarte bine structurat, si anume cel numit rent-a-car, un domeniu cu utilizare maxima in toata tara, in toate marile orase ale acesteia. Indiferent unde anume ati cauta, veti ramane uimiti de cat de mare este amploarea fenomenului, internetul generand spre exemplu zeci de rezultate doar in cazul unei simple cautari de tipul servicii de inchirieri auto Cluj .

Parea greu de crezut odata faptul ca acest domeniu va avea succes la public, insa iata ca a devenit un fapt real, si mai mult decat atat, acesta se afla in plina concurenta cu segmentul de achizitii de masini personale. Da, da, pentru cei care credeau ca nu poate exista o polemica in acest sens, iata ca se poate face un adevarat studiu de caz si in ceea ce priveste competitia dintre masina personala si un astfel de serviciu, indiferent daca vorbim despre inchirieri auto Cluj, Iasi, Timisoara sau Bucuresti. (more…)