Posts Tagged ‘camera’

LG si Samsung isi prezinta noile device-uri la conferinta de la Barcelona

LG si Samsung isi prezinta noile device-uri la conferinta de la BarcelonaSamsung si LG si-au dezvaluit cele mai noi smartphone-uri la Mobile World Congress in Barcelona, pe 21 Februarie 2016, cautand sa aduca un plus industriei de telefoane mobile si sa revigoreze piata. Pentru huse LG originale, vizitati AccesoriiGsm.ro!

Producatorii de telefoane mobile vor da piept cu un nou an greu 2016, deoarece piata globala s-a aflat si se mai afla inca in scadere, lucru datorat fluctuatiilor valutare care pot afecta drastic pietele de tehnologie.

Intr-un efort sustinut de a-si recapata market-share-ul, cei de la Samsung au lansat 2 noi versiuni ale device-ului Galaxy S, aducandu-l si pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, intr-o aparitie surpriza de sustinere a tehnologiei realitatii virtuale, cerand sutelor de persoane prezente la eveniment sa vina pe scena, pentru inregistrarea momentului. (more…)

Avantajele si dezavantajele unui interfon

Avantajele si dezavantajele unui interfonPoate fi neplacut sa te trezesti la usa cu tot felul de indivizi care fie iti vand cate ceva fie iti povestesc cate in luna si in stele despre cine stie ce cult religios. Sau poate chiar te-a trezit cu noaptea-n cap, de cateva ori femeia de serviciu care ti-a cerut niste apa pentru pardoseala scarii blocului.

Ori poate ai o casa mare si ti-e greu sa strigi dintr-o parte in alta a casei in cautarea sotiei sau a copiiilor. Nu ar fi mai usor cu un sistem interfon?  Ba sigur ca da. Pe langa faptul ca iti asigura linistea in casa scarii de bloc, poti ridica receptorul si poti vorbi cu sotia ta care e la catvea camera distant, in maxim de confort.

Totusi, in functie de tipul de interfon pe care il alegi s-ar putea sa cumperi la pachet si cateva dezavantaje. Un interfon cu fir atat in casa cat si in exterior s-ar putea sa iti mai taie de avant. In casa nu te vei putea misca prea mult si din cauza firului s-ar putea sa mai “beneficiezi” si de niste interferente care sa duca pana la urma la defectarea aparatului. (more…)