Posts Tagged ‘casa de amanet’

Cat de rentabil este amanetul auto?

Cat de rentabil este amanetul auto?
Raspunsul pentru aceasta intrebare poate fi privit din doua perspective, in primul rand cea a clientului, iar in al doilea rand din cea a casei de amanet.

In cele ce urmeaza vom dezbate acest subiect, pentru ca oamenii sa stie daca este rentabil sau nu sa isi amaneteze masinile atunci cand au nevoie de bani.

Asadar, din perspectiva clientului, o casa de amanet autoturisme Bucuresti poate fi privita drept cea mai buna sursa de imprumut. (more…)

Casa de amanet si alte optiuni de imprumut rapid

Casa de amanet si alte optiuni de imprumut rapid
Daca nu va puteti permite sa pierdeti elementul pe care intentionati sa il imprumutati, luati in considerare daca este mai sigur sa cautati alte optiuni de imprumut. Cea mai buna oferta de amanet electronice, poate fi accesata pe Bestamanet.ro.

Acestea includ urmatoarele: (more…)

De unde te poti imprumuta foarte repede de bani?

De unde te poti imprumuta foarte repede de bani?
Problemele de ordin financiar, sunt din ce in ce mai des intalnite in casele romanilor, iar acest lucru nu mai trebuie sa ne surprinda cu nimic, daca stam sa tinem cont de faptul ca in tara noastra salariile nu sunt foarte mari.

Sunt alte familii, sau alti oameni care au probleme de ordin financiar, datorita altor motive, iar unul dintre acestea ar fi faptul ca aceste familii sau acesti alti oameni, isi doresc din totdeauna sa aiba de toate, chiar daca mai apoi raman intr-o situatie delicate din punct de vedere financiar. (more…)

Cat costa creditele pe aur?

Cat costa creditele pe aur?
Circa o treime din bijuteriile din aur, cu care se garanteaza anual creditele acordate de casele de amanet, nu mai sunt revendicate de clientii acestora. Creditorii caselor de amanet practica dobanzi medii de 0,3 % pe zi, la credite garantate cu aur. Mai departe, casele de amanet trimit spre topire aproape tot aurul care a ramas nerevendicat, adica aurul depus ca garantie la credite care nu sunt nerambursate.

Cei care nu obtin un pret extrem de bun, la evaluarea aurului lasat in garantie, incearca sa il recupereze. Cei mai multi dintre cei care sunt multumiti de evaluare nu mai vin sa plateasca. La asta se adauga un factor important cel al saraciei. In general, cand oamenii o duc extrem de bine isi cumpara aur, iar cand acestia saracesc il scot la vanzare. (more…)

Este amanetul o varianta de rezerva la imprumutul bancar?

Este amanetul o varianta de rezerva la imprumutul bancar?
Pentru cei care isi doresc un imprumut si se gandesc intai sa obtina un imprumut bancar, dar nu reusesc, au varianta de rezerva: casa de amanet. Daca va doriti sa amanetati bijuterii, atunci cu siguranta veti apela la casele de amanet.Orice casa de amanet accepta obiecte de valoare dupa ce le evalueaza rapid si corect, acorda imediat creditul.

Unde puteti obtine un pret foarte bun pentru amanet bijuterii? Trebuie sa verificati preturile de la mai multe case de amanet, pentru ca ofertele sunt diverse.

Ca principiu, o casa de amanet imprumuta bani in schimbul obiectelor primite drept garantie, in proprietatea celui care solicita imprumutul. (more…)