Posts Tagged ‘casa’

Principiul actiunii si reactiunii la masini de spalat

Principiul actiunii si reactiunii la masini de spalatMasinile de spalat rufe sunt obiectele electrocasnice cele mai predispuse deteriorarii, mai ales din cauza riscurilor suportate prin uzura normala. Desi sunt obiecte de mari dimensiuni, care in mod normal nu ar trebui sa prezinte nicio problema, ei bine utilizand in mod curent anumite resurse, ele se pot defecta sau chiar isi pot da “obstescul sfarsit” mai repede decat am crede.

Daca analizam pe rand fiecare dintre resursele folosite, vom avea in acest fel si o serie de probleme ce pot aparea, pentru care este necesar sa recurgem la anumite reparatii. Desi unele masini de spalat sunt eficiente din anumite puncte de vedere, exact aceleasi calitati sunt punctele sensibile ale unei masini de spalat ca ansamblu. (more…)

Ce drujba sa alegi pentru tine?

Ce drujba sa alegi pentru tine?In functie de activitatile fiecaruia dintre noi, exista oameni care utilizeaza frecvent drujbe si alte instrumente de taiat. Acestia sunt fie angajati in domeniul forestier, fie mici amatori de ocazie, gospodari carora le trebuie un astfel de utilaj pentru a-si segmenta butucii de lemne pentru iarna sau pentru a curata livada de uscaturi.

Oamenii isi aleg drujbele in functie de nevoi si de posibilitatile financiare. Daca, de pilda, iti trebuie o drujba care sa te ajute la taierea lemnului necesar constructiei unei locuinte sau anexe, este indicat sa detii o drujba electrica.

Pentru taierea capriorilor sau a scandurilor necesare constructiei, nu ai nevoie de drujbe sofisticate, cu o putere cilindrica mare a motorului. Cu o cheltuiala de aproximativ 500 de lei, te poti alege cu un model fabricat de o firma renumita cu putere de 1800 W. (more…)

Ce traznai fac cateii nostri?

Ce traznai fac cateii nostri?Ca stapan de caine, pot sa va spun ca am trait si le-am vazut pe toate. Mi-am vazut cainele fugind in vis, pozand incredibil, schitand diferite atitudini, jucandu-se in feluri in care numai el stie.

Cu toate acestea, am ras si ne-am distrat, dar l-am prins de multe ori si facand fel si fel de traznai prin casa: distrugand perdele, rasturnand oale cu mancare si zgariind toata mobila.

Cu siguranta daca ai un caine sau mai multi, cunosti toate apucaturile acestora. Ii iubim, dar trebuie si invatati ce nu au voie. Trebuie sa se simta rusinati atunci cand sunt certati, precum acei catei din videoclipurile amuzante unde putem observa cum un caine se simte vinovat de fapta sa. Sunt foarte dragalasi… (more…)

De ce sa obtii finantare cu autoturismul?

 De ce sa obtii finantare cu autoturismul?Pentru ca se poate, chiar acum, in Bucuresti sau Constanta. Poti primi credite cu garantii auto intr-un mod foarte practic si rapid, gandit pentru nevoile fiecarui client.

Se poate intampla sa ai nevoie urgenta de o finantare, iar prin acest mijloc legitim (o Institutie Financiar Nebancara) il poti primi chiar mai repede de 2 ore. Este un timp record, nu-i asa?

Niciodata nu poti preconiza acele evenimente si momente din viata cand ai nevoie de un credit rapid pentru o achizitie. Poate fi o adevarata bataie de cap sa stai si sa te gandesti oare la cine sa ceri imprumut, sa te invarti prin casa si sa iti vina greu sa suni toate cunostintele, mai apropiate sau nu, si sa pui o astfel de intrebare. (more…)

Cum emailez cada din baie?

Cum emailez cada din baie?Poti spune ca ai un grad ridicat de confort atunci cand traiesti in conditii bune si cand poti face cu usurinta activitatile din viata de zi cu zi.

Daca vrei sa te bucuri de gatit, trebuie sa ai un aragaz bun, ingrediente potrivite si sa ai in bucatarie chiuvete dotate cu baterii bucatarie. De ce este necesar acest ultim aspect? Pentru ca nu poti spune ca gatesti gustos si ingrijit daca nu gatesti igienic.

Cei care adora apa si iubesc sa-si faca dusuri des, au nevoie de baterii pentru baie. Acestea sunt in general diferite. Una e sa cumparam baterii pentru baie, alta e sa cumparam baterii bucatarie. Cele de la baie sunt mai mici, daca sunt folosite la un lavoar sau mai mari si dotate cu capete speciale pentru dus, daca sunt pentru cabina de dus. (more…)