Posts Tagged ‘cauciuc’

Cum facem diferentierea intre lanterne?

Cum facem diferentierea intre lanterne?Lanternele sunt surse portabile de iluminat, ce pot sa foloseasca diferite tipuri de energie pentru a functiona corespunzator. Astfel, unele utilizeaza baterii, altele alimentare solara, iar altele mecanica.

Scopul lor este de a ilumina o anumita zona sau a de a fi folosite pentru inspectare. Aceste instrumente (daca le putem numi astfel) sunt confectionate din variate materiale – fie plastic, aluminiu, cauciuc, otel ori alte materiale usoare.

Lanternele sunt folosite fie in aplicatii casnice fie in aplicatii de urgenta sau militare. Exista o serie de lanterne ce pot sa fie utilizate si in medii periculoase (contaminate cu anumite gaze sau cu risc de incendiu). (more…)

De ce sa cumperi un ceas automatic?

De ce sa cumperi un ceas automatic?
Multi barbati prefera sa foloseasca ceasuri automatice deoarece acestea ofera mai multe avantaje in fata celorlalte categorii de ceasuri. Acestea au o traditie indelungata in domeniu si sunt preferate deoarece ofera o anumita independenta de care alte ecasuri nu beneficiaza. Practic, energia care le alimenteaza provine din miscarile mainii barbatului care poarta un astfel de ceas.

Din multitudinea de ceasuri automatice care exista acum pe piata de profil, cei care doresc sa faca o astfel de achizitie au posibilitatea de a alege ceea ce se potriveste cel mai bine stilului individual al fiecaruia. Pentru un ceas este importanta, in primul rand, carcasa lui. Forma acesteia poate fi si ea diferita de la un caz la altul, asa cum si materialele folosite pentru producerea ei sunt dintre cele mai diversificate. (more…)

De ce sunt atat de importante cauciucurile de vara ?

De ce sunt atat de importante cauciucurile de vara ?Cauciucurile de vara sunt cunoscute si sub denumirea de cauciucuri de performanta deoarece sunt construite astfel incat sa imbunatateasca performatele oricarui automobil. Cauciucurile vara sunt la fel de importante pentru acest anotimp ca si cele de iarna pentru atunci cand temperaturile scad considerabil.

Cauciucurile de vara sunt unul dintre cele mai importante tipuri de cauciucuri utilizate in intreaga lume. Chiar daca aceste cauciucuri care se folosesc vara sunt mai scumpe in comparatie cu celelalte, acestea sunt cele mai bune pentru sezonul cald.

Anvelopele de vara reprezinta cea mai buna optiune pentru sezonul calduros. Acestea au in componenta niste elemente din cauciuc foarte fin care ne dau posibilitatea de a avea mai multa putere in ceea ce priveste acceleratia si controlul in conditiile de caldura extrema. Mai mult, cauciucurile de vara au o rezistenta foarte mare la temperaturile inalte ceea ce reprezinta un avantaj real intrucat rezistenta la temeperaturi inalte protejeaza cauciucurile impotriva avariilor. (more…)