Posts Tagged ‘celulita’

Totul despre celulita

Totul despre celulita
Una dintre cele mai mari probleme ale unei femei este fara doar si poate celulita, iar in cele ce urmeaza vom discuta despre celulita, despre factorii care provoaca aparitia acesteia, dar si despre cum se poate trata.

Mai intai de toate trebuie mentionat faptul ca aceasta apare de regula datorita unor schimbari sub aspectul cantitatii si compozitiei grasimii din celulele adipoase, dar si datorita schimbarilor tesutului coectvi.

Aceste schimbari se presupune ca sunt provocate de modificari ale circulatiei sanguine si ale vaselor de sange in tesutul subcutanat, si se presupune deasemenea ca sunt influentate de hormoni si gene, si ca sunt accentuate de o viata sedentara dar si de obezitate. (more…)

La ce este utila radiofrecventa tripolara?

La ce este utila radiofrecventa tripolara?
O multime de femei sunt foarte nemultumite de corpul lor, dat fiind faptul ca acesta are celulita, sau ca odata cu trecerea timpului si-au facut aparitia vergeturile.

Exista femei care nu au multa celulita si nici multe vergeturi, asa ca accepta situatia, in timp ce femeile care au multa celulita si multe vergeturi cauta cele mai eficiente solutii pentru a scapa de aceste doua probleme.

Ei bine, trebuie insa facuta precizarea ca odata ce au aparut vergeturile, acestea nu mai pot sa fie vindecate. Problema se poate remedia insa prin estomparea acestora. Exista creme si lotiuni anti vergeturi despre care se spune ca ar fi utile, insa rezultatele cu siguranta nu sunt cele la care femeile viseaza. (more…)