Posts Tagged ‘computer’

Avantajele tehnologiei second hand

Avantajele tehnologiei second handTehnologia este scumpa: cele mai noi laptopuri si cele mai bune, pot costa chiar si mii de dolarii, telefoanele mobile (smartphone-urile) pot ajunge usor sa coste 500-600 de dolari, iar o imprimanta buna, cateva sute de dolari.

Chiar si software-ul poate fi destul de scump. Cumpararea de componente sau de sisteme second hand este intotdeauna o optiune de luat in seama, dar este o idee buna? Daca vrei laptop second hand, le poti gasi pe cele mai bune pe DiablosComputer.ro!

Sa aruncam o privire la avantajele si dezavantajele achizitionarii de tehnica de calcul second hand. (more…)

Ce contine un program antivirus?

Ce contine un program antivirus?Programul anti-virus contine mai multe programe care in computerul tau vor ajuta la identificarea si tinerea la distanta a virusilor. Programul anti-virus cel mai des va folosi cateva tehnici diferite pentru a se asigura ca virusii stau departe de computerul tau.

Programul va incepe sa scaneze toate folderele pe care le ai salvate pentru a cauta virusii cunoscuti, care se potrivesc definitiilor unui dictionar facut doar pentru a detecta virusii. Sa ai un program anti-virus va proteja computerul tau de orice virus pe care o persoana necunoscuta ti l-ar putea infiltra.

Programul va identifica comportamentul suspicios din partea oricarui program al computerului, ce ar putea da semne de infectie. Aceasta analiza ar putea include stocarile de date, monitorizarea soft-ului si alte metode cu care ai putea sau nu sa fi familiar. Aproximativ toate programele anti-virus comerciale folosesc urmatoarea metoda de abordare, pun accent pe abordarea dictionarului de virusi. (more…)