Posts Tagged ‘Constanta’

3 idei de retete cu fructe de mare

3 idei de retete cu fructe de mare Fructele de mare, in special intr-un oras precum Constanta, fac parte din dieta normala a majoritatii oamenilor.

Orice oras-port din istorie a fost cunoscut pentru preparatele din peste si fructe de mare pe care acesta le oferea celor ca ii vizitau restaurantele sau tavernele. Daca esti fan al fructelor de mare atunci cumpara fructe de mare Constanta de la Selgros, fructe de mare proaspete direct de la pescarie.

Sos de creveti – Aceasta reteta este una speciala. Contine creveti intregi, cu tot cu cochilie. Acestia se pun la calit intr-un vas cu unt si putin ulei de masline. Pana ce fructele de mare se calesc, se pune la dizolvat in 50 ml de vin alb dulce putin sofran. (more…)

De ce sa alegi un amanet auto?

De ce sa alegi un amanet auto?Foarte simplu; cu aceasta forma de credit poti obtine bani cu imprumut garantand cu propriul autoturism. Este mult mai sigur si accesibil decat imprumutul de la banci.

Pe langa asta, printr-un amanet auto in Bucuresti si Constanta primesti banii in doua ore si toate operatiunile se fac pe loc.Vezi aici ce implica acest serviciu cu exactitate.

Mai mult de atat, ca si client vizita ta la Auto Credit va fi doar una singura, in cadrul acesteia specialistii ocupandu-se prompt de evaluarea masinii si intocmirea actelor. Nu este nevoie sa te prezinti de mai multe ori. De asemenea, pana la achitarea creditului masina ta din parcul de amanet auto din Bucuresti si Constanta este in maxima siguranta, supravegheata video si pazita de o firma competenta si acreditata. (more…)

De ce sa obtii finantare cu autoturismul?

 De ce sa obtii finantare cu autoturismul?Pentru ca se poate, chiar acum, in Bucuresti sau Constanta. Poti primi credite cu garantii auto intr-un mod foarte practic si rapid, gandit pentru nevoile fiecarui client.

Se poate intampla sa ai nevoie urgenta de o finantare, iar prin acest mijloc legitim (o Institutie Financiar Nebancara) il poti primi chiar mai repede de 2 ore. Este un timp record, nu-i asa?

Niciodata nu poti preconiza acele evenimente si momente din viata cand ai nevoie de un credit rapid pentru o achizitie. Poate fi o adevarata bataie de cap sa stai si sa te gandesti oare la cine sa ceri imprumut, sa te invarti prin casa si sa iti vina greu sa suni toate cunostintele, mai apropiate sau nu, si sa pui o astfel de intrebare. (more…)