Posts Tagged ‘design’

Apple nu va face schimbari majore pentru urmatorul iPhone

Apple nu va face schimbari majore pentru urmatorul iPhone
Gigantul Apple planuieste sa nu mai faca un refresh complet al design-ului la fiecare 2 ani, marind aceasta perioda la 3 ani.

In aceasta perioada vor exista doar schimbari subtile la anumite modele ce se vor lansa intre timp, potrivit unor surse din companie. Daca esti interesat de inlocuire display iPhone 5s, intra pe ServiceGsm.ro.

Printre alte lucruri, aceleasi surse declara ca noile telefoane de la Apple vor mentine marimea de 4.7 inch (marimea comuna a display-urilor), dar si pe cea de 5.5 inch. Acestea sunt marimile principale ale ecranelor Apple. (more…)

Avantajele consumatorilor la cumpararea de mobila la comanda

Avantajele consumatorilor la cumpararea de mobila la comandaExperienta unui client de achizitionare a unei piese de mobila la comanda poate fi asemanata cu cea a unui  gurmand care cauta o masa bogata de preparate din ingrediente cultivate pe plan local – pe scurt, este o alegere a stilului de viata.

Desi durata vizibila a produselor este destul de diferit, beneficiul consumatorului este comparabil. Clientul ttrebuie  tratat ca o persoana unica avand anumite dorințe in loc de a fi identificat cu un numar  non-descriptiv de card.

In mod similar, producatorul de mobilier reprezinta un contact concret cu care clientul poate interacționa ușor. Astfel, clientul poate obține o mai buna intelegere a procesului de productie a mobilei. (more…)