Posts Tagged ‘DiablosComputer.ro’

HP prezinta noi laptop-uri de gaming – gama OMEN

HP prezinta noi laptop-uri de gaming – gama OMEN
Astazi, HP anunta actualizari ale gamei OMEN, care este marca lor de jocuri. Gaming-ul este inca un segment de mare interes in sfera PC-urilor, deci exista destula concurenta in acest segment, iar producatorii de PC-uri mai traditionali, cum ar fi HP, isi doresc cu siguranta bucatica lor din acest tort.

HP nu este strain de PC-urile de gaming, iar gama OMEN este mostenirea achizitiei lor a VoodooPC, inca din 2006. Cauti laptop refurbished ieftin? Intra pe DiablosComputer.ro. (more…)

Pc-urile refurbished: cand vechiul este mai bun ca noul

Pc-urile refurbished: cand vechiul este mai bun ca noulOri de cat de ori a fost posibil, am cumparat calculatoare refurbished, mai degraba decat unele noi si asta este ceea ce recomand si tuturor prietenilor mei, de fiecare data cand sunt intrebat “Ce fel de calculator ar trebui sa-mi cumpar?”.

Doresti sa cumperi calculatoare refurbished cu licenta pentru micul tau startup? Intra cu incredere pe DiablosComputer.ro!

Din nefericire, cuvantul “refurbished” a capatat in timp o conotatie proasta si este folosit de cele mai multe ori in sens peiorativ, de catre persoane care nici macar nu inteleg ce presupun procesul de “refurbishing”.

Multe persoane cred ca refurbished inseamna folosit la extrem, stricat, inadecvat si de aceea alte persoane, adica potentialii cumparatori, refuza sa cumpere produsul respectiv. (more…)

Avantajele tehnologiei second hand

Avantajele tehnologiei second handTehnologia este scumpa: cele mai noi laptopuri si cele mai bune, pot costa chiar si mii de dolarii, telefoanele mobile (smartphone-urile) pot ajunge usor sa coste 500-600 de dolari, iar o imprimanta buna, cateva sute de dolari.

Chiar si software-ul poate fi destul de scump. Cumpararea de componente sau de sisteme second hand este intotdeauna o optiune de luat in seama, dar este o idee buna? Daca vrei laptop second hand, le poti gasi pe cele mai bune pe DiablosComputer.ro!

Sa aruncam o privire la avantajele si dezavantajele achizitionarii de tehnica de calcul second hand. (more…)