Posts Tagged ‘energie’

Pat pentru masaj profesionist si cu pietre de jad

Pat pentru masaj profesionist si cu pietre de jad
Cele mai frecvente boli in tarile occidentale sunt cele legate de coloana vertebrala. Din nefericire, majoritatea persoanelor afectate intarzie tratamentul pana in momentul cand durerea devine insuportabila sau pana cand  se agraveaza si conduce la afectiuni ale altor organe.

In acest punct, medicina clasica devine de multe ori neputincioasa pentru ca nu poate oferi o solutie definitiva acestor probleme.

Va oferim cateva avantaje si dezavantaje intre patul pentru masaj si patul cu pietre de jad. (more…)

Sport in aer liber, la un pas de locuinta ta

Sport in aer liber, la un pas de locuinta taEste stiut faptul cat de sanatos este sa faci sport in aer liber, sa respiri aerul proaspat din natura, in locul aerului conditionat din salile de fitness Daca practici miscarea in aer liber ti se va imbunatati dispozitia, vei deborda de energie, iar acest lucru se va reflecta in randamentul la locul de munca, in relatia pe care o ai cu familia si prietenii.

Solutii exista, mai ales in cartierele rezidentiale construite in zone pline de vegetatie, inconjurate de paduri, cum este Greenfield, cartierul imbratisat de padure, unde te poti bucura in liniste de frumusetea padurii, te poti plimba, alerga sau te poti bucura de aerul curat pentru care ansamblu rezidential este renumit, dandu-ti astfel posibilitatea unui stil de viata sanatos, linistit, nealterat de tumultul aglomeratiei din capitala si unde ai posibilitatea de a face foarte multa miscare.

Asadar, sa alegi sa cumperi un apartament cu 3 camere in ansamblul rezidential Greenfield din Bucuresti mi se pare cea mai buna alegere pe care o poti face in acest moment. (more…)