Posts Tagged ‘gadget’

De ce sa alegi un smartphone cu Android?

De ce sa alegi un smartphone cu Android?Numeroase tipuri de piese iPhone si accesorii pentru smartphone-uri Android sau iPhone-uri se pot gasi la preturi din ce in ce mai bune, in special in mediul online.

Unul dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui sa alegi un gadget Android este dat de pretul avantajos pe care un astfel de terminal special il are. Aceleasi performante ale unui iPhone si ale unui telefon Android (produse de o companie diferita de la caz la caz) inseamna un pret mai mic pentru dispozitivul Android folosit de cineva.

Cei care cumpara telefoane aflate sub contract cu un operator de telefonie mobila pot fi lua la preturi si mai bune un telefon, in functie de tipul de abonament ales de fiecare dintre ei. Daca vei cumpara un telefon Android mai ieftin trebuie sa fii sigur ca el are acces la platforma Google Play si la numeroase aplicatii oferite pe aceasta in mod gratuit, in majoritatea cazurilor. (more…)

Dupa ce criterii va puteti cumpara un telefon in 2015?

Dupa ce criterii va puteti cumpara un telefon in 2015?
Doriti sa va cumparati un telefon, dar nu stiti ce model sa alegeti? Cu cat piata de telefoane mobile este mai generoasa, cu atat este mai dificil sa va hotarati asupra unui smartphone.

Astazi telefoanele mobile se remarca prin dotari performante, menite sa raspunda cerintelor exigente ale clientilor. Chiar daca unii dintre utilizatori cauta un touchscreen telefon ultra-rezistent, altii tin cont de procesor sau de autonomia bateriei, atunci cand isi cumpara un nou telefon mobil. (more…)

Care sunt plusurile si minusurile unei carcase din silicon

Care sunt plusurile si minusurile unei carcase din siliconO carcasa din silicon pentru telefon reprezinta o solutie durabila, flexibila si de calitate pentru protectia gadget-ului tau.

Daca nu esti foarte atent si ai tendinta de a scapa lucru din mana sau pur si simplu siguranta telefonului este pe primul loc (chiar si in cazuri mai usoare, asa cum sunt zgarieturile), siliconul este alegerea castigatoare. Si nu in ultimul rand, acestea sunt si mai ieftine in comparatie cu alte tipuri de materiale.

Totusi, cat de bine se descurca siliconul in comparatie cu rivalii sai? Vom descoperi asta imediat. (more…)