Posts Tagged ‘Google’

Tot ce ar trebuie sa stii despre piscine: clasificare & functionare

Tot ce ar trebuie sa stii despre piscine: clasificare & functionare
Multe din piscinele de pe piata sunt piscine din beton. Inainte de a opta pentru o astfel de piscina pentru locuinta ta, te-ai intrebat, probabil, cum anume functioneaza piscinele, in general si daca exista o clasificare a piscinelor.
Pentru a te scuti de multe cautari pe google, iti redam pe scurt clasificarea si modul de functionare. (more…)

Cele mai bune telefoane din lume, astazi

Cele mai bune telefoane din lume, astazi
Touchscreen-ul unui telefon reprezinta componenta-cheie prin intermediul careia utilizatorul interactioneaza cu lumea intreaga. Un astfel de touchscreen telefon poate fi achizitionat de pe MagazinGSM.ro, unul dintre cele mai bune magazine gsm din tara.

In cele ce urmeaza, vom prezenta cateva dintre cele mai bune telefoane din lume, la ora actuala. (more…)

Modalitati de a genera trafic de pe Yahoo.com

Modalitati de a genera trafic de pe Yahoo.comCei care detin site-uri si au afaceri in domeniul online si nu numai sunt constienti de avantajele pe care le aduce optimizarea seo. Chiar daca nu sunt la fel de eficiente ca optimizarea seo realizata de catre profesionisti cu experienta in domeniu precum cei de la http://smartseopack.com/optimizare-seo/, exista o serie de modalitati prin care ne putem trimite singuri siteul in motorul de cautare Yahoo.

Yahoo reprezinta atat un motor de cautare cat si un director. Prin trimiterea siteului nostru directorului uman-editabil al Yahoo avem mai multe sanse ca acesta sa fie gasit de catre alte motoare de cautare precum Google. Este bine sa ne dam seama cam unde s-ar incadra continutul siteului nostru in structura Yahoo inainte de a trimite catre orice contine cuvantul “a trimite”. (more…)

Cum folosim platforma Facebook pentru promovarea afacerii noastre?

Cum folosim platforma Facebook pentru promovarea afacerii noastre?Facebook a devenit o unealta din ce in ce mai folosita in ultima perioada, nu-i asa? Fie ca vrem sa aratam lumii momentele definitorii pentru fiecare dintre noi, fie ca postam fotografii relevante cu privire la activitatea noastra, sau ca vrem sa impartasim cu toata lumea o informatie surprinsa, Facebook a devenit o platforma online de socializare absolut indispensabila.

Cum ne putem folosi de Facebook in scopul cresterii afacerii noastre?  Ei bine, pentru mediul antreprenorial, Facebook a devenit un adevarat mediu de promovare online, prin faptul ca vizual pot fi atrasi foarte  multi clienti prin intermediul pozelor, a comentariilor si a review-urilor.

Procesul de promovare este insa destul de anevoios, mai ales daca pagina dedicata afacerii noastre este abia la inceput. Unii dintre antreprenori aleg sa foloseasca tehnici mai putin “ortodoxe” de atragere a clientelei si apeleaza la un numar fals de like-uri si fani. Acest lucru se considera a aduce un plus de popularitate si de incredere fata de compania respectiva. (more…)

Cele mai des intalnite greseli SEO

Cele mai des intalnite greseli SEOIn ultimii ani mediul online a fost unul dintre domeniile care a inregistrat o crestere constanta. Care este explicatia acestei cresteri? Pai din ce in ce mai multi oameni au realizat avantajele oferite de catre mediul online. Din acest motiv au aparut enorm de multe site-uri care abordeaza diferite subiecte mai mult sau mai putin importante.

Pentru ca interesul utilizatorilor de internet este mai presus de orice, Google nu numai ca a incercat dar a si reusit sa satisfaca dorintele utilizatorilor de internet, eliminand site-urilor care nu au nici o relevanta pentru  utilizatorii de internet. Cum a reusit sa faca acest lucru? Prin imbunatatirea continua a modului de indexare a paginilor web.

Aceasta imbunatatire continua a modului de indexare a paginilor web i-a facut pe cei care isi doresc ca paginile lor sa fie in topul cautarilor sa apeleze la servicii seo. Aceste servicii seo au inceput sa devina pe zi ce trece tot mai cautate, motiv pentru care au aparut tot mai multe persoane care pretind ca ofera cele mai bune servicii seo. (more…)

Cum putem obtine un page rank cat mai bun?

Cum putem obtine un page rank cat mai bun?Din cele mai vechi timpuri si pana astazi s-a tot vorbit despre supravietuirea celui mai bun. Astfel incat totul de-a lungul timpului s-a redus la un singur cuvant, “competitie”. Bineinteles, scopul ce determina competitia este castigul, iar castigul poate fi valorificat numai daca te numeri printre cei mai buni.

Internetul a devenit unealta principala de promovare, astfel incat daca vrei sa te situezi pe primele pozitii in topul credibilitatii afacerii tale nu mai este suficient sa faci doar o simpla optimizare SEO site-ului pe care incerci sa il promovezi. Pozitionarea cat mai buna a paginii tale va fi posibila numai daca te numeri printre cei ce respecta intru totul conditiile impuse de catre reglementarile Google din ultima perioada.

Inainte de a vedea metodele de accedere printre primele pozitii, haideti sa vedem ce inseamna de fapt acest page rank. Google Page rank este o scara, un clasament, un top, ce atribuie valori cuprinse intre 1 si 10 paginilor site-urilor existente pe internet. Acest top este refacut in urma update-urilor facute de Google, in functie de schimbarile ce au loc in timpul unei luni. (more…)