Posts Tagged ‘huse’

Sfaturi utile pentru mobilarea bucatariei

Sfaturi utile pentru mobilarea bucatariei
Bucatariile si spatiile in care se ia masa sunt construite pentru ca noi sa putem manca – iar acolo unde este mancare, acolo sunt intotdeauna si oameni.

Fie ca pregatesti micul dejun, fie ca prepari cateva gustari pentru o petrecere, mobila din bucatarie are un rol deosebit de important. Tocmai de aceea merita sa investesti in mese si scaune de calitate, in corpuri pentru depozitare, in baruri si alte corpuri de mobilier, in bucatarie.

In bucatarie, scopul mobilierului poate sa fie oarecum altfel directionat decat in restul unei locuinte (nu este neaparat intotdeauna astfel). In aceasta incapere, mobila trebuie sa fie mai degraba gandita, conceputa si fabricata pentru functiile sale de baza; decorul va veni astfel doar pe locul doi. (more…)

Cum sa eviti ofertele inselatoare la husele de iPhone?

Cum sa eviti ofertele inselatoare la husele de iPhone?Suntem convinsi ca multi dintre dumneavoastra ati cautat huse iPhone la oferta, mai ales in ziua de Black Friday, recent incheiata.

Daca v-ati lasat sedusi de ofertele imbietoare, cumparand o husa de iPhone la un pret care vi s-a parut extrem de mic, dar dupa aceea ati constatat ca puteati gasi acelasi produs in alta parte la preturi asemanatoare sau chiar mai mici, cred ca ati avut de invatat din aceasta experienta. Stiti sum se spune: omul din greseli invata.

Nu trebuie sa te lasi amagit de promotiile agresive, promovate intens pe toate canalele media si internautice, pentru ca multe sunt inselatoare. Nu ati observat ca acum, in Romania, nimeni nu mai vinde nimic decat la promotie? (more…)