Posts Tagged ‘inox’

Cele mai bune retete pentru vegetarieni

Cele mai bune retete pentru vegetarieniTacamurile sunt folosite de toti oamenii. Unii le prefera pe cele de portelan, altii pe cele de argint, altii pe cele de inox. Cei care doresc tacamuri de calitate, nu se opresc la simple tacamuri, ci vor tacamuri inox profesionale.

Acestea sunt ideale pentru a da un aspect deosebit mesei atunci cand ai musafiri sau cand pur si simplu vrei sa te bucuri cu adevarat de deliciul culinar pe care l-ai pregatit.

Nu conteaza daca esti vegetarian sau daca mananci la orice masa carne. Daca te respecti, cu cateva tacamuri inox profesionale poti servi o cina ideala. Insa, nu vorbim chiar despre orice tacamuri,ci despre cele de pe Solinox.ro. Imediat ce vei da click vei vedea cum vei fi cucerit de tacamuri deosebite si rafinate. Convinge-te singur. (more…)

Secretele unei productii ridicate de lapte in fermele de vaci

Secretele unei productii ridicate de lapte in fermele de vaciMulti fermieri stiu ca in zilele noastre o productie ridicata de lapte reprezinta un rezultat al muncii sustinute dar si al tehnologiei unor mulgatoare moderne,al nutreturilor folosite si al conditiilor din ferma de vaci.

Daca in trecut, in fermele romanesti  o vaca oferea intre 8-10 litri de lapte pe zi,in zilele noastre datorita raselor atent selectionate, s-a ajuns la o productie de 35 de litri pe zi.Binenteles ca pentru a creste productia laptelui trebuie respectate o serie de reguli ce vor spori productivitatea.

Unul dintre factorii importanti care contribuie la sporirea cantitatii de lapte este alimentatia vacilor.

Crescatorul trebuie sa evite subalimentarea animalelor¬† sau dimpotriva alimentarea excesiva ,ambele situatii avand impact asupra sanatatii animalelor dar si asupra productiei de lapte. (more…)