Posts Tagged ‘laptop’

Laptop nou sau laptop refurbished?

Laptop nou sau laptop refurbished?In momentul in care te afli in cautarea unui laptop performant, cu siguranta elimini din schema posibilitatea de a achizitiona un laptop second hand.

In aceste conditii, iti raman doua variante, astfel ca fie optezi pentru un laptop nou, fie iti indrepti atentia spre un laptop refurbished, pentru ca fiecare din aceste doua categorii de laptopuri vine cu avantaje si cu dezavantaje.

Pentru a intelege mai bine care sunt asemanarile si deosebirile intre cele doua categorii de produse, in cele ce urmeaza vom discuta pe scurt despre cele doua echipamente, pentru a putea apoi sa alegi laptopul perfect. (more…)

Avantajele laptopurilor second hand

Avantajele laptopurilor second hand
Persoanele care se afla in cautarea unui laptop pe care sa il foloseasca acasa, fie in interes personal, fie in interes profesional, trebuie sa stie ca au la dispozitie trei categorii de produse, din care sa isi aleaga laptopul ideal.

Asadar, cei care isi doresc un laptop ieftin isi pot indrepta atentia catre un laptop second hand, iar in continuare vom discuta putin despre aceasta categorie de echipamente. (more…)

Cum alegi un laptop bun?

Cum alegi un laptop bun?
In prezent, din ce in ce mai multa lume isi indreapta atentia spre dispozitivele mobile in momentul in care isi doreste achizitionarea unui produs pe care sa il foloseasca pentru a naviga pe internet, pentru a viziona filme, sau pentru diferite alte scopuri.

Ei bine, trebuie insa mentionat si faptul ca au ramas o multime de utilizatori fideli echipamentelor, iar acestia atunci cand isi doresc un echipament pe care sa il foloseasca in scopurile anterior mentionate si nu numai, isi indreapta atentia spre un laptop. (more…)

Sfaturi pentru prelungirea duratei de viata a bateriei

Sfaturi pentru prelungirea duratei de viata a bateriei
Bateriile sunt unul dintre subiectele cele mai plictisitoare ale tehnologiei … pana cand moare telefonul, tableta sau laptopul. Iata sfaturile si trucurile¬† pentru a obtine cea mai buna durata de viata a bateriei. O solutie ar fi si sa folositi un acumulator extern

In timp ce majoritatea dintre noi traim cu teama unei baterii de telefon care se termina atunci cand ne avem nevoie, nu avem prea multa grija de eventuala viata a bateriei (probabil intre trei si cinci ani). Dar exista modalitati de a va mentine bateria in forma buna pentru o viata lunga si fructuoasa. (more…)

De ce mi-as dori un laptop second hand?

De ce mi-as dori un laptop second hand?
Cu siguranta fiecare dintre noi ne-am dat seama ca un laptop este mult mai avantajos decat un calculator clasic deoarece este mult mai mobil si ocupa mult mai putin spatiu.

Si atunci daca ma gandesc mai bine, ar fi chiar ideal sa imi aleg un laptop deoarece il pot muta cu usurinta dintr-o camera in alta, il pot lua cu mine in week-end cand merg la munte sau cand merg la pescuit, si ma pot bucura de el, ca vorba aceea, din acest motiv l-am si cumparat.

Si daca tot ma gandesc sa imi cumpar un laptop, atunci stiu ca am trei variante din care sa aleg, si anume un laptop nou, un laptop refurbisehd si un laptop second hand. Daca stam sa analizam fiecare varianta, toate vin atat cu avantaje cat si cu dezavantaje, insa in momentul in care stiu exact ce vreau de la laptopul meu, cu siguranta ma pot decide mult mai usor. (more…)

Avantajele tehnologiei second hand

Avantajele tehnologiei second handTehnologia este scumpa: cele mai noi laptopuri si cele mai bune, pot costa chiar si mii de dolarii, telefoanele mobile (smartphone-urile) pot ajunge usor sa coste 500-600 de dolari, iar o imprimanta buna, cateva sute de dolari.

Chiar si software-ul poate fi destul de scump. Cumpararea de componente sau de sisteme second hand este intotdeauna o optiune de luat in seama, dar este o idee buna? Daca vrei laptop second hand, le poti gasi pe cele mai bune pe DiablosComputer.ro!

Sa aruncam o privire la avantajele si dezavantajele achizitionarii de tehnica de calcul second hand. (more…)