Posts Tagged ‘LCD’

Piesa de baza – display Iphone

Piesa de baza – display Iphone
Ne intrebam de ce mereu display-ul este atat de important. Este piesa de baza. Este prima piesa pe site-urile care ofera piese iPhone .

Cum sa nu fie piesa cea mai importanta? Este de fapt afisajul, pentru cei care nu cunosc termenul de origine englezeasca. Display inseamna afisaj. Ce ofera iPhone-ul dumneavoastra? O afisare extrem de buna prin calitatile ecranului. Care sunt principalele calitati ale display-ului? Rezolutia, densitatea pixelilor, se masoara in pixeli per inch.

Datele despre rezolutie sunt furnizate pentru fiecare display oferit. Trebuie sa cunoasteti aspectele importante referitoare la cifre, pentru a achizitiona o astfel de piesa. (more…)

Tipuri de display-uri pentru telefoanele mobile

Tipuri de display-uri pentru telefoanele mobileCu totii am auzit sintagma “display pentru telefonul mobil”, insa nu toti cunosc importanta acestei componente esentiale a telefonului mobil.

Display-ul pentru telefonul mobil este componenta prin intermediul careia putem avea parte de toatea avantajele pe care le aduce orice tip de telefon, dar in special cele de ultima generatie.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre cateva dintre cele mai utilizate tipuri de display-uri pentru telefoanele mobile.

AMOLED

Active-matrix organic light-emitting diode sau, pe scurt, AMOLED reprezinta o tehnologie bazata pe compusi organici care ofera o calitate a imaginii inalta in schimbul unui minim de energie utilizata. Spre deosebire de ecranele LCD, display-urile AMOLED nu au nevoie de lumina de fundal, fiecare pixel producandu-si propria lumina, astfel incat, telefoanele care folosesc astfel de display-uri pot fi foarte subtiri. (more…)

Masina de spalat de ultima generatie- moft sau utilitate?

Masina de spalat de ultima generatie- moft sau utilitate?Dat fiind afluxul mare de produse noi existente pe piata in ultima perioada, mi-am acordat putin timp cat sa intreb cativa utilizatori care este modelul de masina de spalat pe care acestia il folosesc si am ajuns la concluzia ca masinile moderne nu au tocmai utilizarea de care credeam ca se bucura, in vreme ce masinile de spalat conventionale inca sunt foarte folosite.

Majoritatea persoanelor intrebate mi-au spus ca utilizeaza o masina de spalat de capacitate redusa de incarcare (aproximativ 5 kg), cu afisaj normal, si ca vizitele in service masini de spalat au fost destul de dese pe intreaga perioada de viata a produsului.

Mi-am dat seama ca poate pretul este cel care convinge, si am inceput o munca de documentare, cat sa pot afla comparativ care este diferenta pecuniara dintre un model mai nou, cu afisaj de tip LCD si capacitate mare de incarcare, comparativ cu modelele uzuale existente pe piata. (more…)