Posts Tagged ‘LG Picture Wizard’

De ce avem nevoie de un televizor LG LN5400?

De ce avem nevoie de un televizor LG LN5400?Modelul LN5400 produs de cei de la LG intra in linia televizoarelor de baza. Poate fi considerat, totodata, ca fiind varful televizoarelor LCD non-smart. Televizoarele din aceasta serie au cinci marimi diferite si reprezinta singurele televizoare non-smart cu Direct LED backlight si rezolutie 1080p.

Asadar, care este publicul-tinta al acestei serii? Ei bine, luand in considerare marimile cuprinse intre 42 si 60 de inci, putem spune ca seria se adreseaza tuturor celor care au bugete mici si medii, pentru oricine pune banut peste banut pentru a-si transforma sufrageria intr-un mic cinema. Cu toate acestea, modelului LN5400 ii lipseste raza lunga de conectivitate, iar calitatea imaginii este asa si asa, sa zicem OK.

Asa cum am mai spus, pentru cei cu bugete reduse sau pentru cei care vor sa-si cumpere un al doilea televizor, televizoarele din aceasta serie pot fi considerate destul de bune. Modelele din aceasta serie au preturi cuprinse intre 2200 de lei pentru unul de 42 de inci si 5500 de lei pentru unul de 60 de inci. (more…)