Posts Tagged ‘LG’

LG si Samsung isi prezinta noile device-uri la conferinta de la Barcelona

LG si Samsung isi prezinta noile device-uri la conferinta de la BarcelonaSamsung si LG si-au dezvaluit cele mai noi smartphone-uri la Mobile World Congress in Barcelona, pe 21 Februarie 2016, cautand sa aduca un plus industriei de telefoane mobile si sa revigoreze piata. Pentru huse LG originale, vizitati AccesoriiGsm.ro!

Producatorii de telefoane mobile vor da piept cu un nou an greu 2016, deoarece piata globala s-a aflat si se mai afla inca in scadere, lucru datorat fluctuatiilor valutare care pot afecta drastic pietele de tehnologie.

Intr-un efort sustinut de a-si recapata market-share-ul, cei de la Samsung au lansat 2 noi versiuni ale device-ului Galaxy S, aducandu-l si pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, intr-o aparitie surpriza de sustinere a tehnologiei realitatii virtuale, cerand sutelor de persoane prezente la eveniment sa vina pe scena, pentru inregistrarea momentului. (more…)

Telefoane inteligente de la firme mai putin cunoscute

Telefoane inteligente de la firme mai putin cunoscuteMergi intr-un service GSM pentru o inlocuire display iPhone 6 atunci cand bineinteles ai un astfel de telefon. Pentru fiecare telefon in parte exista solutii cand vine vorba de reparatii. Unele reparatii sunt mai scumpe, altele mai ieftine, in functie de defectiunile care apar.

Daca esti interesat de o inlocuire display iPhone 6, un service care ofera astfel de servicii la preturi rezonabile gasesti pe www.servicegsm.ro. Intra pe site pentru mai multe detalii.

Zilnic vedem la cei din jurul nostru fel si fel de telefoane inteligente. Cel mai adesea acestea apartin marcilor cunoscute ca: Samsung, iPhone, LG, Nokia, HTC, etc. Sunt insa si companii mai putin cunoscute care scot pe piata telefoane inteligente la preturi convenabile si care au caracteristici destul de bune. In cele ce urmeaza vom vorbi despre cateva marci de telefoane mai putin cunoscute. (more…)

De ce avem nevoie de un televizor LG LN5400?

De ce avem nevoie de un televizor LG LN5400?Modelul LN5400 produs de cei de la LG intra in linia televizoarelor de baza. Poate fi considerat, totodata, ca fiind varful televizoarelor LCD non-smart. Televizoarele din aceasta serie au cinci marimi diferite si reprezinta singurele televizoare non-smart cu Direct LED backlight si rezolutie 1080p.

Asadar, care este publicul-tinta al acestei serii? Ei bine, luand in considerare marimile cuprinse intre 42 si 60 de inci, putem spune ca seria se adreseaza tuturor celor care au bugete mici si medii, pentru oricine pune banut peste banut pentru a-si transforma sufrageria intr-un mic cinema. Cu toate acestea, modelului LN5400 ii lipseste raza lunga de conectivitate, iar calitatea imaginii este asa si asa, sa zicem OK.

Asa cum am mai spus, pentru cei cu bugete reduse sau pentru cei care vor sa-si cumpere un al doilea televizor, televizoarele din aceasta serie pot fi considerate destul de bune. Modelele din aceasta serie au preturi cuprinse intre 2200 de lei pentru unul de 42 de inci si 5500 de lei pentru unul de 60 de inci. (more…)