Posts Tagged ‘locuinta’

Care sunt avantajele unui termostat pentru centrala fara fir?

 Care sunt avantajele unui termostat pentru centrala fara fir?Pentru ca sezonul rece se apropie, una dintre preocuparile comune in aceasta perioada este aceea care tine de imbunatatirile pe care le putem aduce caselor noastre. Folosirea unui termostat pentru centrala fara fir face parte din aceste masuri, deoarece reprezinta un produs inovativ si facil, care nu doar ca ne usureaza munca, dar ne si ajuta sa economisim foarte mult.

Stim ca sezonul rece impune incalzirea spatiilor locuite. Tocmai de aceea, este necesar sa avem la indemana solutiile potrivite prin care sa reducem pe cat posibil consumurile, precum un termostat pentru centrala fara fir. Acesta comanda de la distanta centrala termica, in functie de un orar presetat de catre utilizator. (more…)

Tot ce ar trebuie sa stii despre piscine: clasificare & functionare

Tot ce ar trebuie sa stii despre piscine: clasificare & functionare
Multe din piscinele de pe piata sunt piscine din beton. Inainte de a opta pentru o astfel de piscina pentru locuinta ta, te-ai intrebat, probabil, cum anume functioneaza piscinele, in general si daca exista o clasificare a piscinelor.
Pentru a te scuti de multe cautari pe google, iti redam pe scurt clasificarea si modul de functionare. (more…)

Tamplaria PVC pe intelesul tuturor

Tamplaria PVC pe intelesul tuturorIn Romania viitorul apartine tehnologiilor moderne in ceea ce priveste constructiile. Tamplaria PVC este un capitol important ferestrele reprezantand porti deschise spre poluare fonica si pierderi termice.

Cum tot ce ne inconjoara are tendinta de a fi tot mai dinamic si mai modern este necesar sa ne asiguram confortul in cadrul casei in care locuim, in locul in care ne desfasuram activitatea, in care ne recream sau in care muncim. Un mare obstacol in ceea ce priveste realizarea confortului, este economia scazuta din tara noastra.

Atunci cand avem ceva de cumparat pare greu sa ne hotaram ce firma alegem, ce cumparam si ce informatii trebuie sa cerem. Fiind tot timpul obositi si stresati, nesiguri pe firmele care ofera produse ne este greu sa decidem de unde sa cumparam tamplarie PVC. (more…)

Idei de cadouri de Craciun pentru parinti

Idei de cadouri de Craciun pentru parinti Sezonul sarbatorilor de iarna a sosit in sfarsit! Insa pe langa entuziasmul cauzat deĀ  ideea petrecerii Craciunului si a Revelionului alaturi de cei dragi, majoritatea dintre noi ne mai lovim de ceva – de presiunea cumparaturilor.

Fara indoiala, familia si prietenii nostri apropiati merita cele mai frumoase cadouri de Craciun. Pentru a ne fi mai usor in aceste decizii de achizitie, in articolul de astazi am adunat cateva idei de cadouri pentru parintii nostri.

Vei vedea ca aici sunt incluse atat sugestii pentru cadouri de Craciun ieftine cat si mai scumpe. (more…)

Cum sa ai un confort cat mai mare in casa ta?

Cum sa ai un confort cat mai mare in casa ta?Confortul locuintei tale este unul dintre cele mai importante lucruri, de aceea Salus Controls, iti vine in ajutor cu solutii inteligente cand vine vorba de consumul de energie.Termostatele inteligente te ajuta foarte mult in aceasta privinta, mai ales in sezonul rece.

Poti gasi acum numeroase modele care se potrivesc cu tipul centralei termice pe care o ai in locuinta ta. Un termostat inteligent include multe functii ce pot fi utilizate oricand pentru a optimiza pe cat de mult posibil consumul de energie din propria ta locuinta.

El se poate instala destul de usor si este solutia perfecta in orice tip de casa, indiferent de suprafata acesteia. Termostatele inteligente iti aduc numeroase beneficii care asigura confortul in casa ta. (more…)

Cum sa scap de mucegaiul din locuinta mea?

Cum sa scap de mucegaiul din locuinta mea?Cu totii ne dorim locuinte frumoase si curate, cu parchet masiv frasin, cu tot felul de conditii care sa ne faca sa ne simtim minunat atunci cand suntem acasa. Nu toate locuintele insa arata bine. Nu in toate locuintele gasim parchet masiv frasin cumparat de pe Kormos-parchet.ro, tablouri de lux sau mobila din lemn masiv.

In unele locuinte e curatenie, insa parchetul e ceva mai ieftin, mobila la fel, tablourile nu sunt originale, iar decoratiunile nu sunt din cele mai scumpe. Asta insa nu impiedica o familie sa se simta bine in propria locuinta. Ceea ce conteaza este sa te simti confortabil cu ce alegi pentru locuinta ta si mai ales cu oamenii cu care locuiesti.

Exista locuinte in care proprietarii au o mare problema legata de interiorul acesteia si anume mucegaiul. Mucegaiul este total nedorit si apare in incaperile cu umidiate mare. Sunt cateva sfaturi care ti-ar putea fi utile pentru a impiedica aparitia mucegaiului sau pentru a-l elimina in cazul in care e deja prezent. (more…)