Posts Tagged ‘locuinta’

Avantajele traiului la azil

Avantajele traiului la azilIn Romania exista multi batrani care in ciuda faptului ca nu au pe nimeni care sa ii caute si care sa aiba grija de soarta lor, refuza sa se mute intr-un azil de batrani Bucuresti. Pentru foarte multi dintre acesti batrani, gandul ca s-ar putea muta intr-o zi la azil, reprezinta o adevarata problema.

Multi devin stresati si agitati din aceasta cauza. Ei bine, trebuie precizat faptul ca de cele mai multe ori, oamenii refuza sa fie cazati intr-un azil de batrani din simplul motiv ca nu detin suficiente informatii despre traiul la azil.

De fapt, exista batrani care au auzit diferite mituri si povesti despre cat de greu este traiul la azil, asa ca pur si simplu le este teama ca va veni intr-o zi vremea sa renunte la locuinta si la bunurile pe care le detin, pentru a se muta intr-un azil de batrani. (more…)

Care sunt avantajele unui termostat pentru centrala fara fir?

 Care sunt avantajele unui termostat pentru centrala fara fir?Pentru ca sezonul rece se apropie, una dintre preocuparile comune in aceasta perioada este aceea care tine de imbunatatirile pe care le putem aduce caselor noastre. Folosirea unui termostat pentru centrala fara fir face parte din aceste masuri, deoarece reprezinta un produs inovativ si facil, care nu doar ca ne usureaza munca, dar ne si ajuta sa economisim foarte mult.

Stim ca sezonul rece impune incalzirea spatiilor locuite. Tocmai de aceea, este necesar sa avem la indemana solutiile potrivite prin care sa reducem pe cat posibil consumurile, precum un termostat pentru centrala fara fir. Acesta comanda de la distanta centrala termica, in functie de un orar presetat de catre utilizator. (more…)

Tot ce ar trebuie sa stii despre piscine: clasificare & functionare

Tot ce ar trebuie sa stii despre piscine: clasificare & functionare
Multe din piscinele de pe piata sunt piscine din beton. Inainte de a opta pentru o astfel de piscina pentru locuinta ta, te-ai intrebat, probabil, cum anume functioneaza piscinele, in general si daca exista o clasificare a piscinelor.
Pentru a te scuti de multe cautari pe google, iti redam pe scurt clasificarea si modul de functionare. (more…)

Tamplaria PVC pe intelesul tuturor

Tamplaria PVC pe intelesul tuturorIn Romania viitorul apartine tehnologiilor moderne in ceea ce priveste constructiile. Tamplaria PVC este un capitol important ferestrele reprezantand porti deschise spre poluare fonica si pierderi termice.

Cum tot ce ne inconjoara are tendinta de a fi tot mai dinamic si mai modern este necesar sa ne asiguram confortul in cadrul casei in care locuim, in locul in care ne desfasuram activitatea, in care ne recream sau in care muncim. Un mare obstacol in ceea ce priveste realizarea confortului, este economia scazuta din tara noastra.

Atunci cand avem ceva de cumparat pare greu sa ne hotaram ce firma alegem, ce cumparam si ce informatii trebuie sa cerem. Fiind tot timpul obositi si stresati, nesiguri pe firmele care ofera produse ne este greu sa decidem de unde sa cumparam tamplarie PVC. (more…)

Idei de cadouri de Craciun pentru parinti

Idei de cadouri de Craciun pentru parinti Sezonul sarbatorilor de iarna a sosit in sfarsit! Insa pe langa entuziasmul cauzat deĀ  ideea petrecerii Craciunului si a Revelionului alaturi de cei dragi, majoritatea dintre noi ne mai lovim de ceva – de presiunea cumparaturilor.

Fara indoiala, familia si prietenii nostri apropiati merita cele mai frumoase cadouri de Craciun. Pentru a ne fi mai usor in aceste decizii de achizitie, in articolul de astazi am adunat cateva idei de cadouri pentru parintii nostri.

Vei vedea ca aici sunt incluse atat sugestii pentru cadouri de Craciun ieftine cat si mai scumpe. (more…)

Cum sa ai un confort cat mai mare in casa ta?

Cum sa ai un confort cat mai mare in casa ta?Confortul locuintei tale este unul dintre cele mai importante lucruri, de aceea Salus Controls, iti vine in ajutor cu solutii inteligente cand vine vorba de consumul de energie.Termostatele inteligente te ajuta foarte mult in aceasta privinta, mai ales in sezonul rece.

Poti gasi acum numeroase modele care se potrivesc cu tipul centralei termice pe care o ai in locuinta ta. Un termostat inteligent include multe functii ce pot fi utilizate oricand pentru a optimiza pe cat de mult posibil consumul de energie din propria ta locuinta.

El se poate instala destul de usor si este solutia perfecta in orice tip de casa, indiferent de suprafata acesteia. Termostatele inteligente iti aduc numeroase beneficii care asigura confortul in casa ta. (more…)