Posts Tagged ‘masaj’

Pat pentru masaj profesionist si cu pietre de jad

Pat pentru masaj profesionist si cu pietre de jad
Cele mai frecvente boli in tarile occidentale sunt cele legate de coloana vertebrala. Din nefericire, majoritatea persoanelor afectate intarzie tratamentul pana in momentul cand durerea devine insuportabila sau pana cand  se agraveaza si conduce la afectiuni ale altor organe.

In acest punct, medicina clasica devine de multe ori neputincioasa pentru ca nu poate oferi o solutie definitiva acestor probleme.

Va oferim cateva avantaje si dezavantaje intre patul pentru masaj si patul cu pietre de jad. (more…)

Cum sa ai o zi a nuntii perfecta?

Cum sa ai o zi a nuntii perfecta?Orice mireasa viseaza la o nunta perfecta. Orice mireasa pregateste totul in cel mai mic detaliu, de la invitatii, care pot fi invitatii de nunta haioase, invitatii lucrate handmade, invitatii clasice sau ce alte tipuri de invitatii mai sunt, pana la bauturi si alte detalii importante.

Oricat s-ar stradui miresele, mereu e ceva ce nu iese bine. Insa, nu trebuie sa te ingrijorezi, deoarece momentele mai putin placute vor fi momentele care te vor amuza peste ceva timp.

O zi a nuntii nu va fi perfecta daca te ocupi doar de invitatii de nunta haioase, pe care le poti comanda de pe www.invitatiedenunta.ro, doar de aranjamentele florale sau doar de meniuri. Nu trebuie sa te opresti la un singur detaliu, ci trebuie sa le ai in vedere pe toate. (more…)