Posts Tagged ‘masini’

Expozitia Internationala Frankfurt 2013

Expozitia-Internationala-Frankfurt-2013Daca esti pasionat de autoturisme nu se poate sa nu ai notate in calendar cateva date foarte importante, in speta cele aferente expozitiilor si saloanelor auto internationale, prilej cu care te poti pune la punct cu ultimele noutati din domeniul exponatelor pe 4 roti. Concurenta este mare, ideile par sa fie pe masura competitiei, iar efectul de uimire si surplus adrenalina este garantat. Unele modele puse in lumina reflectoarelor sunt concepte noi, inovatoare, altele sunt variante imbunatatite ale unor modele preexistente, toate insa sunt grupate sub acelasi acoperis gata sa uimeasca pe toata lumea si, de ce nu, sa atraga in permanenta noi clienti.
(more…)

Jante de lux la “Noaptea rotilor”

Jante de lux la "Noaptea rotilor"Probabil ca oricat de mult s-ar scrie despre masini si despre noutatile in domeniul auto, tot nu ne-ar ajunge noua, celor care ne simtim de-a dreptul indragostiti de fenomenul auto. Totul, incepand de la jante, cauciucuri, caroserii si pana la tuning-uri si facelift-uri aduse modelelor, ne atrage in mod indubitabil atentia, lasandu-ne fara glas atunci cand le vizualizam.

Un lucru multumitor poate, este si faptul ca din ce in ce mai mult regasim si in Romania o atentie sporita din partea promotorilor de astfel de evenimente, care vin tocmai in scopul satisfacerii cerintelor sustinatorilor fenomenului.

Un eveniment pe care poate cu totii ne-am dori sa il vedem desfasurandu-se si in tara noastra, este Night of Wheels (Noaptea rotilor), un eveniment care incearca sa scoata in evidenta, precum ii spune si numele, cele mai noi si mai frumoase modele de jante, pe care producatorii si distribuitorii de anvelope sa le poata avea in vedere. (more…)

Inchiriere masini versus utilizare masina personala

Inchiriere masini versus utilizare masina personalaAutomobilul personal pare sa fie astazi cea mai importanta resursa de care putea beneficia vreodata specia umana. Fie ca vorbim despre sesiuni de cumparaturi, fie despre plecari in vacante, si chiar despre a cumpara o paine de la doua blocuri distanta, se pare ca nimeni nu mai vrea sa lase din mana volanul propriei masini.

De aceea, pentru a veni si in intampinarea celor care nu beneficiaza de acest avantaj, in ultima perioada a luat nastere un concept foarte bine structurat, si anume cel numit rent-a-car, un domeniu cu utilizare maxima in toata tara, in toate marile orase ale acesteia. Indiferent unde anume ati cauta, veti ramane uimiti de cat de mare este amploarea fenomenului, internetul generand spre exemplu zeci de rezultate doar in cazul unei simple cautari de tipul servicii de inchirieri auto Cluj .

Parea greu de crezut odata faptul ca acest domeniu va avea succes la public, insa iata ca a devenit un fapt real, si mai mult decat atat, acesta se afla in plina concurenta cu segmentul de achizitii de masini personale. Da, da, pentru cei care credeau ca nu poate exista o polemica in acest sens, iata ca se poate face un adevarat studiu de caz si in ceea ce priveste competitia dintre masina personala si un astfel de serviciu, indiferent daca vorbim despre inchirieri auto Cluj, Iasi, Timisoara sau Bucuresti. (more…)