Posts Tagged ‘mediul online’

Cum sa alegi un agent imobiliar bun?

Cum sa alegi un agent imobiliar bun?Agentiile imobiliare sunt numeroase, insa nu in toate poti gasi cei mai buni profesionisti in domeniu.

Atunci cand cauti spatii comerciale de inchiriat in Cluj Napoca si vrei sa beneficiezi de serviciile unui agent imobiliar foarte bun in acest domeniu, trebuie sa ai in vedere cateva criterii care te vor ajuta mult in cautarea ta si in luarea celei mai bune decizii.

Daca vrei sa vezi ce activitate a avut el in trecut, poti vorbi cu unii dintre clientii lui vechi pentru a aduna informatii de prima mana despre acesta. Ei iti vor spune nemultumirile lor si vor pune in evidenta, cu siguranta, calitatile acestuia.

Trebuie sa te asiguri, insa, ca agentul imobiliar cu care ai vrea sa colaborezi are drept de practica in acest sector de activitate. (more…)

Cum creez un fanpage pe Facebook?

Cum creez un fanpage pe Facebook?O pagina de Facebook este o idee buna pentru a-ti promova afacerea online. Insa, degeaba iti promovezi afacerea pe o pagina care are 50 de fani. Ai nevoie de mai mult decat atat. Ai nevoie sa-ti promovezi afacerea pe pagini de mii, sute de mii de fani.

Cum este posibil acest lucru? Apeland la serviciile oferite de Farmshout.com. De aici poti cumpara mesaje pe pagini importante de Facebook astfel incat vizibilitatea ta in mediul online sa creasca.

Site-ul Farmshout.com iti pune la dispozitie posibilitatea de a cumpara, dar si de a vinde postari pe Facebook. Poti vinde postari atunci cand ai un fanpage cu suficient de multi fani. Detalii pe http://farmshout.com.

Inainte de a aduna oameni pe un fanpage, trebuie sa creezi o astfel de pagina.

In primul rand, trebuie sa te loghezi pe Facebook pe un cont existent. Daca nu ai un astfel de cont, poti crea unul pentru afacerea ta. Il poti crea cu usurinta si vei gasi toate rubricile cu usurinta atunci cand intri pe Facebook. (more…)

Cele mai des intalnite greseli SEO

Cele mai des intalnite greseli SEOIn ultimii ani mediul online a fost unul dintre domeniile care a inregistrat o crestere constanta. Care este explicatia acestei cresteri? Pai din ce in ce mai multi oameni au realizat avantajele oferite de catre mediul online. Din acest motiv au aparut enorm de multe site-uri care abordeaza diferite subiecte mai mult sau mai putin importante.

Pentru ca interesul utilizatorilor de internet este mai presus de orice, Google nu numai ca a incercat dar a si reusit sa satisfaca dorintele utilizatorilor de internet, eliminand site-urilor care nu au nici o relevanta pentru  utilizatorii de internet. Cum a reusit sa faca acest lucru? Prin imbunatatirea continua a modului de indexare a paginilor web.

Aceasta imbunatatire continua a modului de indexare a paginilor web i-a facut pe cei care isi doresc ca paginile lor sa fie in topul cautarilor sa apeleze la servicii seo. Aceste servicii seo au inceput sa devina pe zi ce trece tot mai cautate, motiv pentru care au aparut tot mai multe persoane care pretind ca ofera cele mai bune servicii seo. (more…)