Posts Tagged ‘MMB’

Cum pot cumpara o samanta certificata?

Cum pot cumpara o samanta certificata?Si in aceasta primavara, ca in fiecare an, agricultorii incep muncile agricole. Unii s-au modernizat si si-au cumparat tot felul de motocultoare, motosape sau alte tipuri de utilaje care fac din agricultura mai mult o placere decat o necesitate. Altii, continua sa munceasca din greu, depunand mult efort, nedorind sa investeasca in utilaje atat de utile.

Daca esti de parere ca a venit momentul sa te mai modernizezi si tu, iti poti dota gospodatia cu motocultoare. De ce motocultoare? Pentru ca au o multime de accesorii cu care poti prasi, sapa sau cara diverse recolte. Intra chiar acum pe http://proagricol.ro/motocultoare/ si comanda cel mai folositor utilaj agricol pentru micii fermieri.

Trebuie sa stii insa ca utilajele nu sunt totul. Chiar daca ai cel mai bun motocultor, daca nu semeni cea mai buna samanta, munca ta e in zadar. Este extrem de importanta alegerea semintelor de calitate. Specialistii au scos la iveala faptul ca sunt mari diferente intre samanta certificata si cea cultivata in hambar, fapt pentru care o recomanda pe cea care este certificata. Samanta este asa cum spuneam foarte importanta. Trebuie insa sa avem grija cand o cumparam si sa alegem o samanta testata in Romania. (more…)