Posts Tagged ‘Nokia’

De ce este Nokia un telefon bun si ieftin?

De ce este Nokia un telefon bun si ieftin?
Cele mai recente studii arata ca Nokia este in topul celor mai vandute telefoane care au ca sistem software Windows 8. Nokia Lumian nu este doar un telefon ieftin, ci si unul de calitate, fiind ajutat de un software conceput de Nokia.

Din cauza numarului foarte mare de telefoane vandute, cererile pentru astfel de prototipuri s-au marit considerabil deoarece odata cu acest numar imens de vanzari, exista si telefoane care ajung sa se strice. In cazul in care detineti un telefon Nokia care s-a defectat, cel mai indicat ar fi sa-l trimiteti intr-un service Gsm pentru economisirea unor bani.

Cel mai cunoscut prototip este Nokia Lumia 520 care este un telefon solid, ieftin, insa este extrem de bine cunoscut de catre piata de consum. Chiar daca nu faceti nimic extrem cu el, e bine de stiut ca acest prototip poate rezista destul de bine la socurile produse in urma accidentelor. (more…)

Telefoane inteligente de la firme mai putin cunoscute

Telefoane inteligente de la firme mai putin cunoscuteMergi intr-un service GSM pentru o inlocuire display iPhone 6 atunci cand bineinteles ai un astfel de telefon. Pentru fiecare telefon in parte exista solutii cand vine vorba de reparatii. Unele reparatii sunt mai scumpe, altele mai ieftine, in functie de defectiunile care apar.

Daca esti interesat de o inlocuire display iPhone 6, un service care ofera astfel de servicii la preturi rezonabile gasesti pe www.servicegsm.ro. Intra pe site pentru mai multe detalii.

Zilnic vedem la cei din jurul nostru fel si fel de telefoane inteligente. Cel mai adesea acestea apartin marcilor cunoscute ca: Samsung, iPhone, LG, Nokia, HTC, etc. Sunt insa si companii mai putin cunoscute care scot pe piata telefoane inteligente la preturi convenabile si care au caracteristici destul de bune. In cele ce urmeaza vom vorbi despre cateva marci de telefoane mai putin cunoscute. (more…)

Tipuri de folii pentru smartphone

Tipuri de folii pentru smartphoneNimeni nu-si doreste sa aiba probleme cu telefonul mobil. Cel mai adesea, posesorii de telefoane inteligente au probleme cu display-ul, fapt pentru care acesta nu mai functioneaza. Astfel, posesorii de Samsung au nevoie de o inlocuire display Samsung, cei care au Nokia au nevoie de o inlocuire display Nokia si tot asa.

Cand ai un Samsung, sau orice telefon in care ai investit destul de mult, o inlocuire display Samsung trebuie facut urgent daca e necesar, asta bineinteles daca vrei ca telefonul tau sa functioneze din nou ca inainte. Cea mai buna inlocuire de display o poti face doar la un service GSM de renume, asa cum e si cel de pe www.servicegsm.ro.

Telefoanele inteligente trebuie pastrate cu grija, deoarece ele sunt mult mai sensibile decat telefoanele clasice. In primul rand trebuie sa ai mare grija sa nu zgarii ecranul. Poti pastra ecranul telefonului tau intr-o stare foarte buna protejandu-l cu ajutorul unei folii de protectie. Foliile de protectie nu sunt de un singur tip, cum ai putea crede intr-o prima faza, ci ele sunt de mai multe tipuri. (more…)