Posts Tagged ‘optimizarea seo’

Idei si sfaturi de SEO pentru anul acesta

Idei si sfaturi de SEO pentru anul acesta
Motorul de cautare local inevitabil

Cautarea locala continua sa progreseze, ceea ce implica adoptarea unei strategii SEO pentru SEO local. Nu uitati sa includeti cuvintele cheie directionate spre oras si in jurul magazinului dvs. fizic daca compania dvs. are unul.

Protocolul HTTPS si certificatul SSL, o obligatie? (more…)

Greseli ce trebuie evitate in optimizarea SEO

Greseli ce trebuie evitate in optimizarea SEOMotorul de cautare devin pe zi ce trece tot mai cautate pentru ca sunt sursa din care cei mai multi dintre noi ne informam.

In momentul in care va hotarati sa incepeti o campanie de SEO pentru o afacere este recomandat sa luati in calcul o serie de elemente foarte importante in asa fel incat rezultatele sa va avantajeze si sa fie de durata.

In cazul in care nu aveti experienta pot sa isi faca aparitia mai multe greseli. Va prezentam cateva informatii gasite intr-un articol de pe un site de optimizare SEO Braila.

Multi webmasteri inca mai lucreaza dupa urmatorul sistem: sacrifica experienta utilzatorului si tot ce presupune asta pentru rezultate optime in SERP. (more…)

Cum facem optimizare seo gratis?

Cum facem optimizare seo gratisChiar daca economic am trecut si inca trecem prin niste momente destul de grele putem sa ne consideram privilegiati. De ce zic acest lucru?

Pentru ca spre deosebire de generatiile trecute noi avem sansa datorita avansarii tehnologiei sa traim intr-o lume in care oportunitatile de afirmare sunt din ce in ce mai prezente, depinzand de noi in mare masura daca si cum le fructificam.

Avand in vedere situatia economica grea in care ne aflam probabil ca ceea ce zic vi se pare ciudat nu-i asa? Poate ca aveti dreptate, nu doresc sa va contrazic prin acest articol, ci doar sa va prezint punctul meu de vedere!

Internetul este din punctul meu de vedere una dintre oportunitatile de care ziceam. La inceputul anilor 90’ era folosit doar pentru a intra in contact cu lumea moderna, apoi am descoperit retelele de socializare, ajungand in momentul actual sa fie unul dintre cele mai bune instrumente de marketing. (more…)

Modalitati de a genera trafic de pe Yahoo.com

Modalitati de a genera trafic de pe Yahoo.comCei care detin site-uri si au afaceri in domeniul online si nu numai sunt constienti de avantajele pe care le aduce optimizarea seo. Chiar daca nu sunt la fel de eficiente ca optimizarea seo realizata de catre profesionisti cu experienta in domeniu precum cei de la http://smartseopack.com/optimizare-seo/, exista o serie de modalitati prin care ne putem trimite singuri siteul in motorul de cautare Yahoo.

Yahoo reprezinta atat un motor de cautare cat si un director. Prin trimiterea siteului nostru directorului uman-editabil al Yahoo avem mai multe sanse ca acesta sa fie gasit de catre alte motoare de cautare precum Google. Este bine sa ne dam seama cam unde s-ar incadra continutul siteului nostru in structura Yahoo inainte de a trimite catre orice contine cuvantul “a trimite”. (more…)