Posts Tagged ‘pariuri online’

Cum beneficiez de pariuri fara depunere la cazinourile online

Casele de pariuri si cazinourile online au luat o amploare nemaipomenita in zilele noastre. Daca ai sa intrebi printre prietenii tai, vei fi surprins sa afli, probabil, ca multi dintre ei au jucat cel putin odata la pariuri online, de pe calculator sau direct de pe telefonul mobil.

Acest lucru poate implica anumite cheltuieli financiare din partea ta insa si satisfactiile sunt pe masura. Astfel, cu doar cativa lei investiti, poti avea parte de castiguri substantiale, uneori comarabile cu cele de la marile loterii nationale.

(more…)

Aplicatii de telefon pentru pariuri si jocuri de noroc online

Aplicatii-de-telefon-pentru-pariuri-si-jocuri-de-noroc-onlineDin anii ’90 pana astazi, extinderea mediului virtual a capatat proportii la care nimeni nu se astepta atunci, cand computerele personale incepusera sa devina al doilea cel mai bun prieten al omului.

Agentii si case de pariuri online au tinut cont de aceasta schimbare, si cu timpul s-a axat pe ce a considerat ca va fi o cale mai accesibila pentru jucatori sa ramana legati de site-urile de pe aceasta nisa. Astfel, orice telefon mobil cu acces la internet si un sistem de operare poate gazdui aplicatii si optiuni pentru pariuri si jocuri de noroc online.

Aceste aplicatii furnizate de case de pariuri americane functioneaza, in mare masura, precum un site normal, prin poti verifica ultimele scoruri postate, cotele meciurilor dar au si un avantaj nebanuit. (more…)

Cum poti deveni un “money maker” al pariurilor online?

Cum poti deveni un "money maker" al pariurilor online?Fuga dupa bani este o competitie veritabila in ziua de astazi, nu-i asa?  Cu totii cautam noi metode de a ne rotunji veniturile. Din pacate insa, lipsa banilor creaza si aparitia speculantilor, care nu stiu ce sa mai vanda in ideea obtinerii unui profit. In cele ce urmeaza, vom incerca sa deslusim cate ceva din tainele unui mod elegant de a ne rotunji veniturile, insa fara a trebui sa dam cuiva socoteala pentru asta sau, mai bine zis, fara a ne lasa pacaliti.

Precum poate ati intuit, este vorba despre plasarea de pariuri sportive, lansate intr-un cadru organizat, cu reale posibilitati de majorare a castigurilor noastre, in functie de sumele pe care le investim.Inainte de orice, as vrea sa introduc in discutie pe unii dintre cei mai buni dezvoltatori de pariuri sportive online , si anume pe cei aflati in spatele platformei  www.pariurionline.org.

Acestia nu numai ca sunt foarte bine documentati, si cunosc foarte bine regulile din aceste case de pariuri online , insa si incearca sa transmita mai departe informatia, in scopul transformarii acestui concept intr-un fenomen de amploare, care sa reuneasca placerea urmaririi unei competitii sportive cu cea a castigului propriu obtinut din pariuri online, efectuate in baza cunostintelor, intuitiei si a norocului. Expunem asadar, in cele ce urmeaza, o serie de metode care ar putea deveni cai sigure de suplimentare de venituri, in urma plasarii unui pariu. (more…)

Psihologia din spatele pariurilor!

Psihologia din spatele pariurilorCu totii am auzit de pariuri sportive, fie ca vorbim de pariuri online sau de cele clasice! Insa e interesant de privit ce gandesc oamenii atunci cand pariaza, o fac doar pentru bani, pentru fior, din pasiune, obligatie sau care o fi adevaratul motiv al pariurilor !?

Traind intr-o lume a tehnologiei, vitezei si prioritizarii timpului omul a decis ca e mai bine sa apeleze la mecanismele moderne (smartphone, laptop, PC etc.) pentru a paria.

Astfel au aparut o multime de site-uri, mai mult sau mai putin specializate pe anumite sporturi care incearca sa atraga pasionatii de pariuri online bonus asa cum stiu ele mai bine; unele cu promotii, altele cu o gama larga de posibilitati de pariere sau pur si simplu prin prestanta, experienta si prestigiu. (more…)