Posts Tagged ‘pariuri sportive’

Aplicatii de telefon pentru pariuri si jocuri de noroc online

Aplicatii-de-telefon-pentru-pariuri-si-jocuri-de-noroc-onlineDin anii ’90 pana astazi, extinderea mediului virtual a capatat proportii la care nimeni nu se astepta atunci, cand computerele personale incepusera sa devina al doilea cel mai bun prieten al omului.

Agentii si case de pariuri online au tinut cont de aceasta schimbare, si cu timpul s-a axat pe ce a considerat ca va fi o cale mai accesibila pentru jucatori sa ramana legati de site-urile de pe aceasta nisa. Astfel, orice telefon mobil cu acces la internet si un sistem de operare poate gazdui aplicatii si optiuni pentru pariuri si jocuri de noroc online.

Aceste aplicatii furnizate de case de pariuri americane functioneaza, in mare masura, precum un site normal, prin poti verifica ultimele scoruri postate, cotele meciurilor dar au si un avantaj nebanuit. (more…)

Salile de bingo online

Salile de bingo onlinePersoanele interesate de pariuri si de jocuri online se pot bucura de posibilitatea de a juca bingo online, din confortul propriei locuinte, fara sa fie nevoie sa piarda timp pentru a cumpara biletele sau pentru a astepta extragerea.

Astfel, un bilet pentru un joc bingo online este cuprins intre 0.2 si 0.3 dolari, iar numarul de bilete ce poate fi jucat este de minim 5, iar daca se ofera un bonus si un carton este de 6.

In ceea ce priveste castigarea la jocurile de bingo online, castigurile variaza in functie de numarul total de cartonase care s-au vandut la jocul respectiv. Astfel, cu cat numarul biletelor vandute este mai mare, scade sansa de a castiga in functie de numarul acestora. Din fericire, site-ul de pariuri sportive online www.pariuri-x.ro ofera biletul zilei champions league si cele mai bune strategii de joc pentru bingo si alte informatii despre acest joc. (more…)

Psihologia din spatele pariurilor!

Psihologia din spatele pariurilorCu totii am auzit de pariuri sportive, fie ca vorbim de pariuri online sau de cele clasice! Insa e interesant de privit ce gandesc oamenii atunci cand pariaza, o fac doar pentru bani, pentru fior, din pasiune, obligatie sau care o fi adevaratul motiv al pariurilor !?

Traind intr-o lume a tehnologiei, vitezei si prioritizarii timpului omul a decis ca e mai bine sa apeleze la mecanismele moderne (smartphone, laptop, PC etc.) pentru a paria.

Astfel au aparut o multime de site-uri, mai mult sau mai putin specializate pe anumite sporturi care incearca sa atraga pasionatii de pariuri online bonus asa cum stiu ele mai bine; unele cu promotii, altele cu o gama larga de posibilitati de pariere sau pur si simplu prin prestanta, experienta si prestigiu. (more…)