Posts Tagged ‘pariuri’

Aplicatii de telefon pentru pariuri si jocuri de noroc online

Aplicatii-de-telefon-pentru-pariuri-si-jocuri-de-noroc-onlineDin anii ’90 pana astazi, extinderea mediului virtual a capatat proportii la care nimeni nu se astepta atunci, cand computerele personale incepusera sa devina al doilea cel mai bun prieten al omului.

Agentii si case de pariuri online au tinut cont de aceasta schimbare, si cu timpul s-a axat pe ce a considerat ca va fi o cale mai accesibila pentru jucatori sa ramana legati de site-urile de pe aceasta nisa. Astfel, orice telefon mobil cu acces la internet si un sistem de operare poate gazdui aplicatii si optiuni pentru pariuri si jocuri de noroc online.

Aceste aplicatii furnizate de case de pariuri americane functioneaza, in mare masura, precum un site normal, prin poti verifica ultimele scoruri postate, cotele meciurilor dar au si un avantaj nebanuit. (more…)

Puterea de prezicere a unui suporter adevarat

Puterea de prezicere a unui suporter adevaratToti stim ca barbatii sunt atrasi de pariurile sportive. Barbatilor le place sa vada meciuri live si sa traiasca cu intensitate emotiile date de fazele importante ale competitiei sportive.

Aceste emotii sunt cu atat mai intense cu cat ai investit o anumita suma de bani in pariuri sportive. Pentru multi e plictisitor doar sa priveasca un meciuri online live. Pariurile sportive fac urmarirea meciului mai antrenanta.

Oamenii pariaza atunci cand vad meciuri live acum din mai multe motive. Unul dintre ele ar fi increderea pe care o au intr-o anumita echipa. Daca gradul de incredere este foarte mare in echipa, sau in concurentul pe care il prefera, atunci ei ajung sa parieze. Nimeni nu pariaza crezand ca va pierde. Toata lumea pariaza cu increderea ca va castiga.

Un alt motiv pentru care oamenii aleg sa parieze reprezinta venitiurile castigate din pariuri. Multi ajung sa castige sume importante de bani si castigand sunt motivati sa joace in continuare. Motivele pot fi numeroase, la fel si castigurile. Important e sa pariezi cu incredere, constant si sa nu te descurajezi atunci cand se intampla sa mai si pierzi. (more…)