Posts Tagged ‘promovare online’

Care sunt preturile corecte pentru optimizarea SEO?

Cei care detin un site sau un blog personal, cu siguranta isi doresc sa aiba un trafic din ce in ce mai mare, insa acest lucru este destul de greu de realizat, mai ales in cazul in care atat blogul, cat si site-ul sunt recent lansate.

Pentru a avea insa un trafic mai mare, fie ca discutam despre bloguri personale sau despre site-uri care apartin firmelor, proprietarii acestora trebuie sa caute cat mai rapid seo Braila, si sa inceapa sa colaboreze in acest sens cu o companie renumita de pe piata.

(more…)

Cum folosim platforma Facebook pentru promovarea afacerii noastre?

Cum folosim platforma Facebook pentru promovarea afacerii noastre?Facebook a devenit o unealta din ce in ce mai folosita in ultima perioada, nu-i asa? Fie ca vrem sa aratam lumii momentele definitorii pentru fiecare dintre noi, fie ca postam fotografii relevante cu privire la activitatea noastra, sau ca vrem sa impartasim cu toata lumea o informatie surprinsa, Facebook a devenit o platforma online de socializare absolut indispensabila.

Cum ne putem folosi de Facebook in scopul cresterii afacerii noastre?  Ei bine, pentru mediul antreprenorial, Facebook a devenit un adevarat mediu de promovare online, prin faptul ca vizual pot fi atrasi foarte  multi clienti prin intermediul pozelor, a comentariilor si a review-urilor.

Procesul de promovare este insa destul de anevoios, mai ales daca pagina dedicata afacerii noastre este abia la inceput. Unii dintre antreprenori aleg sa foloseasca tehnici mai putin “ortodoxe” de atragere a clientelei si apeleaza la un numar fals de like-uri si fani. Acest lucru se considera a aduce un plus de popularitate si de incredere fata de compania respectiva. (more…)