Posts Tagged ‘refurbished’

Laptop nou sau laptop refurbished?

Laptop nou sau laptop refurbished?In momentul in care te afli in cautarea unui laptop performant, cu siguranta elimini din schema posibilitatea de a achizitiona un laptop second hand.

In aceste conditii, iti raman doua variante, astfel ca fie optezi pentru un laptop nou, fie iti indrepti atentia spre un laptop refurbished, pentru ca fiecare din aceste doua categorii de laptopuri vine cu avantaje si cu dezavantaje.

Pentru a intelege mai bine care sunt asemanarile si deosebirile intre cele doua categorii de produse, in cele ce urmeaza vom discuta pe scurt despre cele doua echipamente, pentru a putea apoi sa alegi laptopul perfect. (more…)

Pc-urile refurbished: cand vechiul este mai bun ca noul

Pc-urile refurbished: cand vechiul este mai bun ca noulOri de cat de ori a fost posibil, am cumparat calculatoare refurbished, mai degraba decat unele noi si asta este ceea ce recomand si tuturor prietenilor mei, de fiecare data cand sunt intrebat “Ce fel de calculator ar trebui sa-mi cumpar?”.

Doresti sa cumperi calculatoare refurbished cu licenta pentru micul tau startup? Intra cu incredere pe DiablosComputer.ro!

Din nefericire, cuvantul “refurbished” a capatat in timp o conotatie proasta si este folosit de cele mai multe ori in sens peiorativ, de catre persoane care nici macar nu inteleg ce presupun procesul de “refurbishing”.

Multe persoane cred ca refurbished inseamna folosit la extrem, stricat, inadecvat si de aceea alte persoane, adica potentialii cumparatori, refuza sa cumpere produsul respectiv. (more…)

Cum sa iti cumperi un laptop second-hand?

Cum sa iti cumperi un laptop second-hand?
Numeroase modele de calculatoare second hand i5 au acum preturi dintre cele mai bune si pot fi gasite cu usurinta oricand vrei sa iti achizitionezi un asemenea calculator. Unii utilizatori cred ca un calculator uzat nu mai poate functiona asa cum trebuie si ca vor avea numai probleme daca fac o astfel de achizitie.

Exista si situatii in care calculatoarele de tip second-hand se defecteaza la scurt timp dupa ce sunt cumparate, insa numai in cazuri extreme.

Daca iti iei anumite masuri de precautie, nu vei avea asemenea probleme niciodata si vei face cea mai buna achizitie. Marii retalieri din domeniu si magazinele online iti pun la dispozitie o gama larga de modele pe care le poti cumpara la cele mai bune preturi pentru tine. (more…)