Posts Tagged ‘SEO’

Idei si sfaturi de SEO pentru anul acesta

Idei si sfaturi de SEO pentru anul acesta
Motorul de cautare local inevitabil

Cautarea locala continua sa progreseze, ceea ce implica adoptarea unei strategii SEO pentru SEO local. Nu uitati sa includeti cuvintele cheie directionate spre oras si in jurul magazinului dvs. fizic daca compania dvs. are unul.

Protocolul HTTPS si certificatul SSL, o obligatie? (more…)

Ce trebuie sa stii despre SEO?

Ce trebuie sa stii despre SEO?
In primul rand, atunci cand vorbim despre SEO, trebuie precizat faptul ca acest termen este o prescurtare de la Search Engine Optimization, care in limba romana inseamna Optimizarea pentru Motoarele de Cautare.

SEO este un fenomen care a luat nastere in Statele Unite ale Americii, undeva pe la inceputul anilor 1990, iar de atunci si pana in zilele noastre, au aparut pe piata o multime de companii, in fiecare tara de pe glob, care presteaza servicii de optimizare seo.

Referitor la seo, au aparut odata cu trecerea timpului si o multime de mituri si de stiri false, iar unele dintre ele le vei putea descoperi in cele ce urmeaza. (more…)

Cum poti analiza competitia in SEO?

Cum poti analiza competitia in SEO?Ai avut vreodata sentimentul ca orice ai face pentru site-ul tau, nu vei ajunge niciodata in primele rezultate din motoarele de cautare? Esti interesat de SEO profesional? Intra pe www.smartseopack.com.

Desi exista posibilitatea ca tu sa nu faci un SEO profesional, fiind un novice in acest domeniu, un alt motiv pentru care performanta ta SEO nu este una buna, este pentru faptul ca ai o competitie foarte mare pe cuvintele cheie folosite.

Daca te afli in concurenta cu alte site-uri pe o nisa foarte competitiva, competitia te poate depasi daca investeste mai mult in SEO,  daca are mai multe persoane care se ocupa strict de acest lucru si daca acestia isi fac treaba mai bine. (more…)

Avantajele pe care le aduce un site afacerii tale

Avantajele pe care le aduce un site afacerii taleVanzarile reprezinta un domeniu in continua schimbare, iar internetul contribuie din plin la acest lucru. Totul s-a schimbat fata de trecut, iar cumparatorii cauta acum alte modalitati, mai usoare, de a achizitiona ceea ce ii intereseaza.

Mediul online este un bun mijloc prin care ei pot gasi ceea ce ii interseaza la orice ora din zi si din noapte. Pentru a-ti crea propriul site ai nevoie de un web design pentru de calitate facut de profesionisti in domeniu.

Oamenii viziteaza site-urile de pe internet pentru a gasi, in primul rand, informatiile pe care le cauta. In lumea aacerilor, informatia este vitala atat pentru cei care vand, cat si pentru cei care cumpara ceva. Nicio afacere, oricat de mare sau de mica ar fi ea, nu poate fi acum conceputa fara contributia internetului. Acesta reprezinta un mijloc foarte util de a desfasura o activitate in domeniul afacerilor. (more…)