Posts Tagged ‘service’

Ce probleme poate avea un telefon Sony Xperia M2?

Ce probleme poate avea un telefon Sony Xperia M2?
Ne este cunoscut tuturor faptul ca telefoanele mobile inteligente pe cat sunt de performante pe atat sunt si de sensibile.

Fie ca vorbim despre cele mai scumpe si performante telefoane de pe piata, sau ca vorbim despre telefoane mai putin scumpe si totodata mai putin performante, datorita faptului ca smartphone-urile sunt foarte sensibile, acestea au sanse mari sa se defecteze destul de rapid dupa ce le-ai achizitionat.

In continuare vom vorbi despre telefoanele Sony Xperia M2, care desi vin de la un producator de top, sunt printre cele mai problematice telefoane ale brandului Sony. In cazul in care detii un astfel de dispozitiv iar acesta intampina probleme de functionare, fie urmezi anumiti pasi simpli de rezolvare a problemei acasa, fie duci telefonul intr-un service gsm unde se efectueaza reparatii Sony. (more…)

Inchiriere masini versus utilizare masina personala

Inchiriere masini versus utilizare masina personalaAutomobilul personal pare sa fie astazi cea mai importanta resursa de care putea beneficia vreodata specia umana. Fie ca vorbim despre sesiuni de cumparaturi, fie despre plecari in vacante, si chiar despre a cumpara o paine de la doua blocuri distanta, se pare ca nimeni nu mai vrea sa lase din mana volanul propriei masini.

De aceea, pentru a veni si in intampinarea celor care nu beneficiaza de acest avantaj, in ultima perioada a luat nastere un concept foarte bine structurat, si anume cel numit rent-a-car, un domeniu cu utilizare maxima in toata tara, in toate marile orase ale acesteia. Indiferent unde anume ati cauta, veti ramane uimiti de cat de mare este amploarea fenomenului, internetul generand spre exemplu zeci de rezultate doar in cazul unei simple cautari de tipul servicii de inchirieri auto Cluj .

Parea greu de crezut odata faptul ca acest domeniu va avea succes la public, insa iata ca a devenit un fapt real, si mai mult decat atat, acesta se afla in plina concurenta cu segmentul de achizitii de masini personale. Da, da, pentru cei care credeau ca nu poate exista o polemica in acest sens, iata ca se poate face un adevarat studiu de caz si in ceea ce priveste competitia dintre masina personala si un astfel de serviciu, indiferent daca vorbim despre inchirieri auto Cluj, Iasi, Timisoara sau Bucuresti. (more…)