Posts Tagged ‘servicii de optimizare seo’

Ce trebuie sa stii despre SEO?

Ce trebuie sa stii despre SEO?
In primul rand, atunci cand vorbim despre SEO, trebuie precizat faptul ca acest termen este o prescurtare de la Search Engine Optimization, care in limba romana inseamna Optimizarea pentru Motoarele de Cautare.

SEO este un fenomen care a luat nastere in Statele Unite ale Americii, undeva pe la inceputul anilor 1990, iar de atunci si pana in zilele noastre, au aparut pe piata o multime de companii, in fiecare tara de pe glob, care presteaza servicii de optimizare seo.

Referitor la seo, au aparut odata cu trecerea timpului si o multime de mituri si de stiri false, iar unele dintre ele le vei putea descoperi in cele ce urmeaza. (more…)

Cum facem optimizare seo gratis?

Cum facem optimizare seo gratisChiar daca economic am trecut si inca trecem prin niste momente destul de grele putem sa ne consideram privilegiati. De ce zic acest lucru?

Pentru ca spre deosebire de generatiile trecute noi avem sansa datorita avansarii tehnologiei sa traim intr-o lume in care oportunitatile de afirmare sunt din ce in ce mai prezente, depinzand de noi in mare masura daca si cum le fructificam.

Avand in vedere situatia economica grea in care ne aflam probabil ca ceea ce zic vi se pare ciudat nu-i asa? Poate ca aveti dreptate, nu doresc sa va contrazic prin acest articol, ci doar sa va prezint punctul meu de vedere!

Internetul este din punctul meu de vedere una dintre oportunitatile de care ziceam. La inceputul anilor 90’ era folosit doar pentru a intra in contact cu lumea moderna, apoi am descoperit retelele de socializare, ajungand in momentul actual sa fie unul dintre cele mai bune instrumente de marketing. (more…)